Hírarchívum - 2013. április

Az új Xbox nyitócíme lehet a Ryse

Következzen egy újabb Xbox-pletyka mára, ezúttal a Verge a Microsoft következő generációs gépének nyitócímeiről szerzett infókat. Ezek alapján next-gen játék lesz a Ryse, és az új Forza is az elsők között érkezik a konzolra.

Infómorzsák a Sniper Elite 3-ról

A Rebellion vezérigazgatója a VG247 munkatársával ült le beszélgetni a Sniper Elite harmadik részéről, ahol szó esett a játék új helyszínéről és a korábbiaknál jóval szabadabb játékmenetről is.

Resident Evil: Revelations - season pass várható

A Resident Evil: Revelationshöz is válthatnak season past a rajongók, ami egyúttal azt is előrevetíti, hogy nem kevés DLC érkezik majd a játékhoz. A season passhez előrendeléssel is hozzá lehet jutni.

Új Monkey Island készült - néhány óráig

Egy rajongói kezdeményezés keretében új Monkey Island készült volna, de ahogy arra számítani lehetett, a sorozat jogait birtokló Disney nem nézte jó szemmel a projekt munkálatait. A játék fejlesztését máris leállították.

Far Cry 3: Blood Dragon - befutott az első trailer

Az elmúlt napokban nyílt titokként tekinthettünk a Far Cry 3: Blood Dragonra, amit a Ubisoft nagyon is komolyan gondol. VHS-éra, blőd sztori, giccses látvány és Michael Biehn - kell ennél több?

Tényleg felújítják a Flashbacket

A Vector Cell 1992-ben megjelent klasszikusa, a Flashback HD-remake-je hivatalos megerősítést nyert. Az kalandelemekkel megspékelt platformjáték idén jelenik meg PC-re és konzolokra.

Jön a Hupikék törpikék 2 játékadaptációja

Bár az előző film is megcsúfolta a Hupikék törpikék valódi szellemiségét, nincs mit tenni: júliusban kerül mozikba a folytatás, és a Ubisoft jóvoltából érkezik a játékadaptáció is. Egyáltalán nem vártuk, mégis így lesz.

Mozgásban a Star Wars: Battlefront III

A nemrégiben parkolópályára tett LucasArts három projekten dolgozott: a Star Wars 1313-on, a First Assaulton és a rejtélyes Version Twon, amely - nem titok - a Star Wars: Battlefront III-at takarta. Ebbe nézünk most bele.

Gigantikus screenshot a Total War: Rome II-ből

A Creative Assembly munkásai kiettek magukért, és csodálatos panorámaképet tettek közzé az új Rome-ban szereplő Karthágóról. A screenshot 60 megabyte-ot nyom és 30000x9785-ös felbontású - minden részlet a helyén van.

Mégsem kell állandó netkapcsolat a Durangóhoz?

A Microsoft keményen dolgozik a következő éveket érintő stratégiáján, a cég állítólag két új Xboxszal is bővítené a márkát. Az egyik lenne a Durango kódnevű next-gen gép, a másik a tartalomfogyasztásra szánt Xbox Mini.