Hírarchívum - 2013. július

Hivatalos: Infinity Blade Dungeons törölve

Noha már az sem sejtetett túl sok jót, hogy februárban bezártak az Infinity Blade Dungeons fejlesztői, akkor az Epic Games még nem jelentette ki egyértelműen, hogy a stúdióval együtt a projekt is meghal.

Új játékmóddal bővült a God of War: Ascension

Ingyenes frissítés érkezett a God of War: Ascensionhöz, ami egyebek mellett egy teljesen új játékmóddal is kibővíti a multiplayert. Ha még nem tetted el a fiókodba a játék lemezét, mindenképpen repülj rá!

Sci-fi Skyrimen dolgozott az Obsidian

Hivatalosan is megerősített információk szerint néhány évvel ezelőtt olyan szerepjátékon dolgozott az Obsidian, ami a Skyrim motorjára épült ugyan, de sokkal több science, meg fiction volt benne.

Augusztusban jön a DuckTales Remastered

Megjelenési dátumot kapott a DuckTales felújított változata, kereken egy hónap múlva megnézhetjük, mit hozott ki a Capcom és a Wayforward az eredetileg NES-re megjelent platformerből.

iOS-re jön a Worms 3

A Team 17 bejelentette a Worms 3-at, a kukacos sorozat legújabb felvonása azonban kizárólag iOS-kütyükön landol majd az év harmadik negyedében. Már az első screenshotok is befutottak róla.

Splinter Cell: Blacklist - újabb tíz perc

A VG247 exkluzív gameplay felvételt szervált a Splinter Cell: Blacklistről, a tízperces videó a játék első küldetését mutatja be. Ennek fényében kattints tovább, nem árt, ha marad meglepetés a megjelenés után is!

Killzone: Shadow Fall - előrendelői extrák, videó

A Sony felfedte a Killzone Shadow Fall előrendelői bónuszait, s mellékelt egy nyolcperces gameplay felvételt is. Ha már most bizalmat szavazol a játéknak némi ingame extra üti a markodat. Ki hitte volna?

Hivatalos: Julie Larson-Green az új Xbox-főnök

A Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer mindent elsöprő szerkezetátalakításba kezd a cégen belül. Ezáltal nagyobb innovációt és hatékonyságot remélnek a technológia ágazatban. Immáron Larson-Green felel az Xboxért.

Total War: Rome II - a nílusi csata római oldalról

Új bejegyzéssel bővült a Total War: Rome II videósorozata, ismét a nílusi csatát vehetjük szemügyre az alkotók tolmácsolásában. Ezúttal római szemszögből élhetjük át az eseményeket. Csekkold le!

Xbox One - képeken a prototípusok

Mielőtt az Xbox One megkapta volna végleges designját, egy rengeteg potenciális terv született az évek során. Az Xbox kreatív igazgatója, Carl Ledbetter néhány prototípust be is mutatott a cég partnereinek adott konferenciáján.