Hírarchívum - 2013. július

Saints Row 4 - összeállt a szinkrongárda

Kifejezetten ütősre sikerült a Saints Row 4 szinkrongárdája, hiszen olyan színészek adják majd a hangjukat a játékhoz többek között, mint Neil Patrick Harris vagy Terry Crews. A főhőst Nolan North is megszólaltathatja.

Elindult az új Alice-kampány

American McGee nem ül ölbe tett kézzel, elindította az Alice-rajzfilmsorozat Kickstarter-kampányát. A dizájner az Alice-történet befejezésének szánja az animációs szériát, ez alapján úgy tűnik, új játék nem is készül már.

Fantasy Hall és Injustice verseny @ MondoCon

A 2013 nyári MondoCon egyik nagy dobása a Fantasy Hall lesz, ahol számos sci-fihez, fantasyhoz, gaminghez kapcsolódó programra lehet számítani. Meg Injustice versenyre. Rohadt jó nyereményekkel.

Beköltözött az Eurosport az Xbox 360-ra

Kevés olyan Xbox 360-alkalmazás érhető el itthonról, ami tényleg hasznos, az Eurosport Player viszont minden sportrajongó számára érdekes lehet: az Eurosport élő tévéadását és on-demand archívumát kínálja az app.

Mozgásban a Flashback remake-je

Az eredeti 1992-ben jelent meg az akkori platformokra, s most, huszonegy év múltán a platformjáték feltámadt. Az IGN jóvoltából három percen át nézhetünk bele a játékmenetbe. Vajon hű marad a klasszikus elődhöz?

Újabb részletek a Grand Theft Auto V-ről

A japán Famitsu magazin legfrissebb számában egy takaros előzetest olvashatunk a Rockstar játékáról. Fény derül a játékban szereplő kutyánkra, illetve néhány érdekességre a vadonélő állatokról.

Divinity: Dragon Commander - ilyen lesz a multi

A jövő hónapban megjelenő Divinity: Dragon Commanderben egymásnak eshetünk a barátinkkal, mindenki a saját sárkányával boríthatja lángtengerbe a másikat. A következő előzetes a többjátékos üzemmódba enged betekintést.

Nem lesz PlayStation 4-nyitócím a Diablo III

A Blizzard megerősítette, hogy a Diablo III PlayStation 4-es változata nem a next-gen konzol premierjekor érkezik, s idén már biztos nem kapjuk meg. A stúdió csak nemrégiben kapta meg a fejlesztői készletet.

Vadiúj képeken az inFamous: Second Son

A Sucker Punch egy csokornyi friss screenshottal kedveskedett az inFamous: Second Son leendő rajongói számára, s mindenki másnak is, aki csípi a nyitott világú, szuperhősös címeket.

Dishonored - jönnek a Brigmore Witches DLC infók

Daud története hamarosan lezárul a soron következő DLC-ben, amely a Brigmore Witches névre hallgat. Tegnap Bethesda már két artworköt megosztott a nagyközönséggel a játék Twitter-csatornáján.