Hírarchívum - 2013. július

Újabb két céget pipáltak ki a hackerek

Az ArmA-játékokat jegyző Bohemia Interactive és a Konami is hackerek áldozata lett, a felhasználóik adatait ellopták, egyedül a pénzügyi információkhoz nem fértek hozzá a bűnözők.

MOBA lesz az End of Nationsből

Emlékeztek még az End of Nationsre? A játékot MMORTS-ként kezdték el fejleszteni, végül MOBA lesz belőle, a Trion Worlds éppen a minap lőtte fel az új bétateszt-weboldalt.

Jön az új Angry Birds Star Wars?

A Rovio nagy bejelentést ígér hétfőre, igaz, az ezzel együtt közzétett teaser kép miatt nem kell meglepetésre számítani: nagyon úgy néz ki, hogy jön az új Angry Birds Star Wars, a Star Wars előzménytrilógiája alapján.

The Division - a motorról bővebben

A Ubisoft elhintett pár érdekességet a The Division mögött álló technológiáról, mint kiderült, a játék alatt egy teljesen új engine, a Snowdrop dübörög. A fejlesztők egyébként volt CIA-ügynökökkel is konzultáltak.

NHL 94 móddal érkezik az NHL 14

Idén ünnepli huszadik születésnapját az EA Sports jégkorong-szimulátora. Ennek örömére az NHL 14-ben egy régivonalas játékmódot kapunk az NHL 94 előtt adózva. Régi hangokkal és zenékkel, szabályok nélkül.

Húsz dolog, amit nem tudtál a PlayStation 4-ről

Bizony, még számodra is lehetnek homályos foltok a Sony next-gen konzoljával kapcsolatban. A japánok szerencsére a segítségedre siettek és egy alapos fejtágítással szolgáltak egy videó formájában.

Ace Combat-bejelentés várható

A Namco Bandai új teaseroldalt nyitott egy Project Aces néven futó alkotásának, amit az Ace Combat fejlesztőcsapata készít. Majdnem biztos, hogy arcade repülős cím legújabb részéről van szó.

Redemption - traileren a Crytek törölt játéka

Tavaly augusztusban írtunk utoljára a Crytek elkaszált projektjéről, a Redemptionről. Egy posztapokaliptikus TPS-sel lett volna dolgunk, kár érte, elvégre volt benne potenciál. Most közelebbről is megnézhetjük.

Kedvcsinálókon az új Sherlock Holmes-játék

A Frogwares radikális változásokat ígér: a Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentsben nem csupán az engine-t cserélték le, hanem a mechanika is jelentősen javult. Csekkold az új képeket és trailert!

Gran Turismo 6 - videón a Goodwood Hill Climb

A Polyphony Digital kacsintott egyet a britek felé, a Gran Turismo 6 ugyanis tartalmazza az Egyesült Királyságban található Goodwood Hill Climb pályát is. A legújabb koncepciós videó erről a helyszínről szól.