Hírarchívum - 2013. július

Mobilokon tér vissza a Transport Tycoon

Ismerős a Transport Tycoon? Akkor jó hírünk van számodra, a klasszikus tycoon-játékot rövidesen átültetik iOS-re és Androidra is, így akár munkába menet is menedzselhetsz, szállíthatsz orrvérzésig.

Leállították az OZombie Kickstarter-kampányát

Mi sem tudjuk követni American McGee-t, most éppen úgy döntött, lelövi az OZombie Kickstarter-kampányát, és inkább indít egyet az Alice filmes jogaiért. Az OZombie sorsa bizonytalan.

Jön az új Angry Birds: Star Wars

Ahogy arra lehetett számítani, bemutatkozott az Angry Birds: Star Wars II, ami a Star Wars előzménytrilógiájának történéseit dolgozza fel. Az új játék ráadásul Telepod-támogatást kap, lehet majd műanyag figurákat gyűjteni hozzá.

Befutott a Mad Max gameplay trailere

Az Avalanche Studios is teljesítette az ígéretét, befutott a Mad Max gameplay trailere. Posztapokaliptikus, szabadon bejárható környezet, rengeteg vezetés és bunyó vár majd ránk.

Íme, az F1 2013

A Codemasters a hétvégén kezdte el teaselni, hogy hétfőn bejelenti az F1 2013-at, és be is tartotta az ígéretét: megérkezett a bejelentés az első screenshotokkal és trailerekkel együtt!

Brit toplista: The Last of Us, The Last of Us

A változatosság kedvééért a briteknél megint a The Last of Us fogy legjobban, persze az uborkaszezon kellős közepén aligha meglepő, hogy a nép az aktuális slágercímet keresi a leginkább.

Blogajánló: A vaják, a kígyó, és 2 füstölgő mikrofon

Bár a napsütés, a vízpart és a fesztiválszezon arra készteti az embert, hogy elhagyja az otthonát, szerencsére lelkes bloggereink ezen a héten se hagytak minket cserben.

Te hogy játszol online? Válaszolj a felmérésre!

Az ELTE PPK Pszichológiai Doktori Iskola hallgatója kíváncsi az online játékokkal kapcsolatos szokásaidra, motivációidra és időgazdálkodásodra. Légy jó fej, segítsd a felmérését, hiszen érdekes eredmények születhetnek!

Részletek az új Zoo Tycoonról

A múlt hónapban mutatkozott be az új Zoo Tycoon, amely kizárólag Xbox One-on teszi tiszteletét. A fejlesztést végző Frontier Developments megosztott pár információt a kinectes alkotásról, ezekből szemezgetünk most.

Érkezik az Ultra Street Fighter IV

A Capcom még egy bőrt lehúz a Street Fighter IV-ről. Az Ultra-kiadásban öt új karakterrel bővül a felhozatal, de a meglévő hősök is átestek némi finomhangoláson. A dobozos verzió mellett DLC-ként is megszerezhetjük.