Hírarchívum - 2013. szeptember

Launch traileren a Puppeteer

A Sony Japan bábszínházat rendezett, a fejetlen főhőssel megáldott Puppeteer ma került a boltokba PlayStation 3-on. Ennek apropóján még egy trailerrel kedveskedett a Sony, melyben egy ollónak is hangsúlyos szerepe lesz.

Vérnyulak az űrben - jön a Rabbids Big Bang

Máig érthetetlen, hogy nőtt ekkorára a debil Rabbids-frencsájz. Kár ezen vesződni, elvégre jön a sokadik epizód, ezúttal iOS-re és Androidra. A Rabbids Big Bangben a sötét űrt hódítják meg a vérnyulak.

Valiant Hearts: The Great War bejelentés

Ez a délután kétségkívül a Ubsoft-bejelentésekről szól. A Rayman Legends alkotói nem sokáig ülnek a babérjukon: érkezik a Valiant Hearts, amely az első világháborúba kalauzol el bennünket.

Mobilokra költözik a Trials

A Trials Evolution fejlesztője, a RedLynx még idén kijön az első mobilos játékával, amely szintén a motoros ügyességi-vonalon mozog. A Trials Frontier a korábbi címek hagyatékát követi, s némi RPG-s jelleget is kap.

Böngészőben fut az ingyenes EndWar Online

Fény derült a Tom Clancy’s EndWar Online-ra, amely egy böngészőkben futtatható, ingyenes MOBA lesz az EndWar univerzumában. Az európai és az orosz haderők esnek egymásnak, s számost hőst küldhetünk csatába.

Call of Duty: Ghosts - traileren az űrbéli kalandok

Vadonatúj előzetest kapott a Call of Duty: Ghosts egyjátékos kampánya. Milyen érdekes, de a játékban az űrben is megfordulunk majd, ahol a háború zéró gravitáció mellett zajlik - már most felkeltette az érdeklődésünket.

Child of Light - JRPG Ubisoft módra

Befutottak az első részletek a Ubisoft Montreal művészi igényességű játékáról, amit tagadhatatlanul a JRPG-k ihlettek, élükön a Final Fantasyvel. Egy csábos tündérlányt irányítunk benne, aki hatalmas kaland előtt áll.

Mobilokra érkezik a Rayman Fiesta Run

Végre lelepleződött a Rayman Fiesta Run, amely minden meglepetés nélkül a tavaly megjelent Jungle Run egyenes folytatása lesz mobilokra, tabletekre és Windows 8-ra. Hetvenöt új pálya vár a rajongókra.

Jön az Assassin’s Creed: Pirates

Ha jól számoljuk, ez már a harmadik Assassin's Creed-témájú hír a mai napon. A Pirates alcímmel megáldott spin-off kizárólag mobileszközökre érkezik idén ősszel, s a tengeri csatákra koncentrál.

Bejelentették az Assassin's Creed: Liberation HD-t

Mint ismert, a múlt héten kiszivárgott a Ubisoft digitális címeinek várható felhozatala. A franciák nem tagadják a játékok létezését, szép sorban bejelentették mindegyiket. Az első az Assassin's Creed III: Liberation HD-változata.