Hírarchívum - 2013. szeptember

Cortanának hívják a Microsoft Siri-klónját?

A pletykák szerint a Microsoft új, hangfelismerésre képes rendszert vezetne be a Windows Phone-on, az Apple-féle Sirire hajazó feature érdekessége, hogy a Halóból ismert Cortana nevén becézik.

Gameplay videón a The Crew

A Ubisoft és az Ivory Tower közös autóversenye kifejezetten izgalmasnak tűnt az E3-on, az biztos, hogy érdemes lesz figyelemmel követni a játék életútját a jövő tavaszi megjelenésig. Most például egy új videót láthattok róla.

Metro: Last Light - jövő héten jön az új DLC

A Deep Silver és a 4A Games bejelentette, hogy jövő héten válik letölthetővé a Metro: Last Light harmadik DLC-je. A Developer Pack legfontosabb érdekessége az új egyjátékos küldetés lesz.

Egy-két év múlva jöhet a Gran Turismo 7

A Gran Turismo-sorozat atyja egyre többet emlegeti a Gran Turismo 7-et, jóllehet még a hatodik rész sem jelent meg. Mint mondta, egy-két év múlva elkészülhet a játék, amit egyébként PS4-re szánnak.

Rohamosan csökken a World of Warcraft bevétele

Egy elemző cég szerint hét hónap alatt több mint a felére zuhant a World of Warcraft havi bevétele, a Blizzardnak ideje lesz új dolgokon gondolkodni. A free-to-play modell bevezetése viszont nem biztos, hogy ésszerű.

PlayStation 4 - gyors lesz az utánpótlás

A Sony ígéretei szerint nincs ok aggodalomra: mindenki, aki PlayStation 4-et venne az ünnepek során, hozzájuthat majd a géphez, és nem kell az üres polcok látványától tartania.

Bound by Flame - itt az első előzetes

A Mars: War Logs fejlesztői már javában készítik új szerepjátékukat, amely fantasy környezetben játszódik, hősét pedig egy démon szállta meg. Ez a hatalom pedig különleges képességeket ad - lássuk mozgásban is!

Egy hónapot csúszik a GameStick debütálása

Habár eredetileg szeptember harmincadikára lőtték be a GameStick globális premierjét, mégis egy hónappal később kerül boltokba az androidos konzol. Addig porosodni fog a TV-nk HDMI-bemenete.

Mikrofonvégen a Titanfall fejlesztői

Az EA videósorozata folytatódik: a közvetlen baráti csevejnek álcázott riportműsorában a Titanfall kapja a főszerepet. A Respawn illetékesei mesélnek a játék mögött álló koncepcióról, s persze a gameplay sem hiányozhat.

GTA V - kamuhonlap sportkocsikkal

A Rockstar tweetelte ki, hogy már éles a Lifeinvader nevű honlap, ahol egy fiktív autógyár, a Legendary Motorsport kínálatából szemezgethetnek az illetékesek. Természetesen vírusmarketing az egész, a GTA V verdáiról van szó.