Hírarchívum - 2014. október

Amerikai toplista: továbbra is élen a PS4

Megérkeztek az NPD szeptemberi eladási adatai és úgy tűnik, Michael Pachter jóslata ellenére nem történt meglepetés és a PS4 továbbra is vezeti a konzoleladásokat.

Késik a Project Cars

Mindig szomorú dolog, ha egy játék késéséről kell hírt adnunk, főleg ha egy olyan régóta várt címről van szó, mint a Project Cars. Sajnos a Slightly Mad Studios látványos versenyjátékára tavaszig várni kell még.

CoH 2: Ardennes Assault - traileren az új kiegészítő

A Gamescom óta nem sokat hallottunk a Company of Heroes 2 második önállóan is futtatható kiegészítőjéről, az Ardennes Assaultról. A megjelenés közeledtével azonban most megérkezett az első trailer.

Hol van már a Broken Age második epizódja?

Teljes csönd honolt az elmúlt hónapokban a Double Fine epizodikus kalandjátékának folytatása felől, ám egy új fejlesztői bejegyzésben végre némi információhoz jutottunk Tim Schaferéktől. A sztori már elkészült, de kb. ennyi.

Far Cry 4 - a Kyrat Edition közelebbről

A Ubisoft kiadott egy hivatalos kicsomagolós videót a Far Cry 4 gyűjtői kiadásából. Az E3-on leleplezett csomagban többek közt megkapjuk Kyrat szövettérképét és Pagan Min 7,9 hüvelykes szobrát is.

Ki rendezheti a Minecraft-filmet?

Lapértesülések szerint a Warner Bros. által jegyzett Minecraft-mozifilmet egy ismert rendező dirigálhatja. A nevezett úriember elsősorban vígjátékokban jártas, de a fantasztikus filmekkel sem áll hadilábon.

Közel hat percen át mozog a Dreadnought

A Dead Island 2 mellett a német Yager Development egy multiplayer-orientált free-to-play alkotással is készül, amelyben űrhajókkal vívott csatákban vehetünk részt. Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt gameplayt mutatunk.

Evolve - ilyen lesz Goliath új irhája

Abban egyetérthetünk, hogy a Turtle Rock Studios 4+1 főre kihegyezett kooperatív akciójátéka február egyik kiemelkedő címe lesz. Az anyagot nem árt előrendelni, mert akkor Goliathot egy csinos skinnel vértezhetjük fel.

Ezek lesznek a PS4 következő frissítésében

A várva-várt YouTube-támogatás mellett megváltoztathatjuk a menü színeit a PlayStation 4 közelgő rendszerfrissítésében, és végre zenelejátszóvá alakíthatjuk szeretett konzolunkat.

Hatred - botrányjáték virtuális tömeggyilkosoknak

A lengyel Destructive Creations bemutatkozó alkotása alaposan kicsapta a biztosítékot a játékosok körében. A Hatredben egy gyűlölettel teli tömeggyilkost irányítunk felülnézetből. "Nem ejtünk foglyokat, nincs megalkuvás."