Hírarchívum - 2014. október

Assassin’s Creed: Unity - a szinkronról bővebben

Szúrta az oldaladat a kíváncsiság? Minden vágyad az volt, hogy megtudd, kik adják az Assassin’s Creed: Unity karaktereinek hangját? Most jól jársz, elvégre a játék legújabb fejlesztői naplója pont róluk szól.

Szivárog az új Borderlands kiadatlan DLC-je

Egy modder, úgy tűnik, rátalált egy egyelőre nem kiadott játszható karakterre a Borderlands: The Pre-Sequelben. Az új szereplő egy kevés szöszmötölés és pepecselés után még el is vihető egy próbakörre a játékban.

Xbox Live Gold - ingyenes a Darksiders II

Az Xbox Live-féle Games with Gold keretein belül mától a Battlefield: Bad Company helyére lépett a Darksiders II. Az Xbox 360-tulajdonos Gold-előfizetőkre így reggel óta ingyenesen vár a 2012-es hack and slash.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

Itt az októberi Xbox One-frissítés

A korábban csak bétatesztereknek elérhető javított és számos újdonsággal kibővített firmware máris letölthető - jelentette be a Microsoft. A mellékelt videóbemutatóból minden fontos részletet megtudhattok.

Google Nexus Player - új konzol a láthatáron

A Google és az Asus összeborulásának eredménye a Google Nexus Player, amely egy Android-alapú játékkonzol lesz, de minden olyan tartalomfogyasztási funkcióval is felvértezik, amely elvárható egy ilyen kis masinától.

Korábban érkezik a Saints Row: Gat out of Hell

A tervezettnél egy héttel korábban kerül a boltokba a Saints Row: Gat out of Hell, ráadásul a hét bibliai főbűnről ihletett fegyvereket is bevethetjük a játékban. Az örömhír mellé egy vadonatúj trailer dukál.

Új Xbox One-csomag jön az Assassin's Creeddel

A korábbi pletykáknak megfelelően a Microsoft hivatalosan is megerősítette az Assassin's Creed: Unity témájú Xbox One-konzolcsomagot. Kétféle változatban juthatunk hozzá novemberben és hozzádobják a Black Flaget is.

A hétvégén tíz játékot próbálhatunk ki a Steamen

Általában csupán egy-két alkotást próbálhatunk ki hétvégente a Steamen, ám ezúttal nem kevesebb, mint tíz játék közül mazsolázhatunk. Lesz itt Company of Heroes 2, GRID 2, Trine 2 és Killing Floor is - igazi műfajkavalkád!

The Crew - így szabd testre a verdádat

A közösségi autóversenyzésre kihegyezett The Crew legújabb előzetesében az autók testreszabásáról lesz szó. Nem árt alaposan körbejárni a témát, hiszen egy-egy versenytípus különböző beállításokat követel meg.