Hírarchívum - 2014. október

Dragon Age: Inquisition - Thedas büszke hőse

Démonok pestise fertőzi a világot és terrorizálja Thedas lakosságát. A hívek abban reménykednek, hogy egy rendíthetetlen inkvizítor vezeti majd csatába a környék legjobb harcosait. Te milyen vezető leszel?

Ma indul a Killer Instinct második évada

Az Egyesült Államokban ma indul a Killer Instinct második szezonja, ám egyelőre igen kevés tartalom van benne: csak két harcos - TJ Combo és Maya - eshet egymásnak. Az alapkiadás természetesen ingyenes.

Megjelent a The Evil Within, itt a launch trailer

Hosszú ideig vártunk Shinji Mikami legújabb hátborzongató látomására, a The Evil Withinre, de ennek vége, a túlélőhorror tegnap óta kapható PC-n és konzolokon. Még egy trailer erejéig számítunk a figyelmetekre.

Far Cry 4 - így éld túl Kyratot

Kyratban vér fog folyni, ami nem is csoda, hiszen egy veszélyes, ám lélegzetelállító régióról van szó a Himalája vadonjában. Az önjelölt király, Pagan Min mellett a természet elemeivel és a vadállatokkal is meg kell küzdenünk.

Íme, a Saints Row-játék, amit sosem fejeztek be

De mondjuk annyira nem is sajnáljuk. A Heavy Iron Studios annak idején egy olyan Saints Row-játékon dolgozott, amiben főleg bunyózni kellett volna, és amivel a mozgásérzékelős őrületet akarta meglovagolni a THQ.

Amerikában az Xbox One vihette a szeptembert

Habár az amerikai piac szeptemberi teljesítményét összegző NPD-jelentésre még két napot várnunk kell, elemzői becsléseket már hallottunk ezzel kapcsolatban: Michael Pachter szerint meglepetés vár ránk.

Ilyen lesz a South Park Pinball

Ahogy azt a heti játékmegjelenések között már láthattátok, a héten mutatkoznak be a Zen Studios flipperjátékaiban a South Park-asztalok; most ezekről nézhettek egy meg előzetest és néhány screenshotot.

HWSW: Október végén jön hozzánk az iPhone 6

Újabb harminchat országban kezdi el árusítani az új iPhone 6-ost az Apple, ezúttal Kína és Magyarország is rajta van a listán. Itthon a hónap végéig várni kell az új telefonokra, írja nagytestvérünk, a HWSW.

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!

Orgyilkosvadászat az Assassin’s Creed: Rogue-ban

A tegnapi PC-s bejelentés mellé egy hosszabb gameplay érkezett az Assassin’s Creed: Rogue-ról. Miután Shay kilépett az orgyilkosoktól, a korábbi cimborái lettek a legfőbb ellenségei. Lássuk, miként harcol ellenük!