Hírarchívum - 2014. április

Watch Dogs - így néz ki az NVIDIA kártyáin

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Watch Dogs PC-s verziója lesz a legszebb mind közül. A Ubisoft Montreal szorosan együttműködött az NVIDIA-val a fejlesztés során, Chicago lélegzetelállítóan fest.

A jövő héten jön a Hitman GO

A Square Enix bejelentette, hogy a jövő hét folyamán költözik mobilokra a 47-es ügynök. A Hitman GO dioráma stílusú, körökre osztott játékmenettel kecsegtet, ám a lényeg ugyanaz: ölnünk kell, ráadásul pénzért.

Itt a PS4-es The Last of Us trailere

Mielőtt még valaki örömódázásba kezdene, elmondjuk, hogy a The Last of Us: Remastered trailere jobbára dicsőítő idézetekből áll, és nagyjából tíz másodperc gameplay felvételt tartalmaz. De attól még itt van.

Traileren a NES Remix 2

Új előzetest kapott a második NES Remix, ami két hét múlva jelenik meg Wii U-ra. Tizenkét klasszikus játék lesz benne, viszont ahogy az első csomagnál, úgy itt is belenyúlnak mindegyik játékmenetébe.

Egymilliónál az inFamous: Second Son

Az inFamous: Second Son eddig a legjobban fogyó inFamous-epizód, a PlayStation 4-exkluzív játéknak kilenc napra volt szüksége ahhoz, hogy elérje az egymillió darab eladott példányt.

Peter Molyneux: az Xbox One-os Kinect egy vicc

Noha Peter Molyneux annak idején óriási támogatója volt az első generációs Kinectnek, az Xbox One-osat feleslegesnek tartja, és egy viccnek nevezte. Szerinte lesz Kinect-mentes Xbox One-csomag.

Fegyverbeszállítót kapott a The Division

A Ghost Recon: Future Soldier fejlesztői is besegítenek a The Division munkálatainál, a Ubisoft Red Storm fegyvereket készít majd az MMO-jegyekkel felvértezett lövöldébe.

The Last Guardian - dátumbejelentés hamarosan?

Végre egy olyan pletyka is érkezett a The Last Guardiannal kapcsolatban, ami arról szól, hogy mi történik majd a játékkal, és nem arról, hogy mi nem. Állítólag hamarosan megtudjuk a megjelenési dátumát.

Megnyitott a JátékosLét Kutatóközpont

Múlt szombaton megnyitott a kutatókat, fejlesztőket és játékosokat tömörítő JátékosLét Kutatóközpont Budapesten: a szervezet a játékok és a játékos mechanizmusok kutatásával foglalkozik majd.

Cult County - gameplay pillanatok

Nem is olyan régen mutatkozott be a Renegate Kid horrorjátéka, amit most élesben is megcsodálhatunk. Bizony, egy játék akkor is félelmetes tud maradni, ha sugárzó napsütésben vadászunk benne szektatagokra.