Hírarchívum - 2015. augusztus

GC 2015: Szeptemberben jön az új Battlefield 4 DLC

Kölnben jelentette be az Electronic Arts és a DICE, hogy a Battlefield 4 a következő hónapban tovább fog bővülni. Az új DLC a Night Operations, ami nem csak új helyszínt, de új játékmódot is tartalmazni fog.

GC 2015: The Surge - Dark Souls, csak sci-fiben

Az ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a Lords of the Fallen fejlesztőinek új játéka, a The Surge is, igaz, a készítők egyelőre csak nagyon kevés információt árultak el róla, miután alig pár hónapja dolgoznak rajta.

GC 2015: Lara Croft GO - ezzel játszol novemberig

A Square Enix bejelentette a Lara Croft GO megjelenési dátumát, aminek a rajongók kifejezetten örülni fognak, hiszen alig pár hetet kell várni a mobilos cím érkezéséig. Talán kihúzod vele a Rise of the Tomb Raiderig.

GC 2015: Előzetest kapott az új Hitman-film

Még egy előzetes érkezett az augusztus végén mozikba kerülő Hitman-filmről, amiről nagyjából annyit kell tudni, hogy jó sokan meghalnak benne. Lehet, hogy a készítők kicsit félreértették a játéksorozat lényegét.

GC 2015: Motörhead-kiegészítőt kap a Victor Vran

A bolgár Haemimont Games a Gamescomon jelentette be, hogy kiegészítik a Victor Vran című akció-RPG-jüket. A ráadás az, hogy az adalék körítését a Motörhead ihlette, már az első concept artok is ütnek.

GC 2015: Fable Legends - kooperatív kalandozás

Új előzetest kapott a Fable Legends a Gamescom apropóján, amely tulajdonképpen egy rövid összefoglaló és kedvcsináló azoknak, akik azt tervezik, hogy társaságban is nekivágnának a ködös Albionnak.

GC 2015: Belenyúltak az új Tony Hawk grafikájába

A Tony Hawk's Pro Skater 5 grafikája finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után, valószínűleg érezhették ezt a fejlesztők is, akik nem sokkal a megjelenés előtt átalakították azt.

HWSW: Intel Skylake - várhatunk egy újabb évet

Bemutatkoztak az első Intel Skylake processzorok: az asztali Core i7-6700K és Core i5-6600K új foglalattal és DDR4 támogatással érkezik, teljesítményben azonban a várakozásokkal szemben nem hoz jelentős ugrást.

GC 2015: Assassin's Creed - Evie is akcióba lendül

Tízperces gameplay demót kapott az Assassin's Creed: Syndicate, ezúttal ráadásul Evie Frye lesz a főszereplőnk. A hölgyemény lopakodásban sokkal erősebb, mint testvére, ezt használhatjuk majd ki a küldetések során is.

GC 2015: A második galériafrissítés

Megint érkezett egy kazalnyi friss állókép a Gamescomról, így ismét csokorba szedtük őket. Lesz itt Need for Speed, Mirror's Edge Catalyst, XCOM 2, Deus Ex: Mankind Divided, The Crew és Assassin's Creed is.