Hírarchívum - 2015. augusztus

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a következő napokban is inkább a digitális áruházakban érdemes kutakodni. Jön például a The Chinese Room új fejlesztése, az Everybody's Gone to the Rapture.

Hitman - a taktikusság ezúttal fontosabb lesz

Az Absolutionnél többen kifogásolták, hogy a különféle képességek aláásták a klasszikus Hitman-formulát, és a játékban kevésbé volt fontos a taktikusság. Ezúttal a fejlesztők visszatérnének a megfontolt játékmenethez.

GC 2015: Az űrbe visz a Paradox új játéka

Új stratégiai játékot jelentett be a Paradox a Gamescomon, melyben ezúttal a jövőbe kalauzolnak el minket. A Stellaris egy olyan űrstratégia lesz, melyben inkább a felfedezésen lesz a hangsúly.

Hamarosan itt a Helldivers dobozos változata

Augusztus végén jelenik meg a Helldivers dobozos változata PlayStation 4-re, a fejlesztők pedig ebből az alkalomból összedobtak egy új launch trailert is. A kattintás után megnézhetitek a videót.

GC 2015: Először mozog a Mount & Blade II

Az ígéreteknek megfelelően a TaleWorlds a kölni Gamescomra időzítette a Mount & Blade II: Bannerlord részletes bemutatását. A játék 200 évvel játszódik a Warband eseményei után, képünk és trailerünk is van róla.

GC 2015: Hat perc a Hellblade-del

Végre színtiszta, vágatlan gameplay videó érkezett a Ninja Theory sikervárományosáról, a Hellblade-ről. Most belenézhetünk a harcba és hősnőnkkel felfedezőtúrára indulhatunk. Sötét hangulatú, de érzelmes alkotás lesz.

GC 2015: VR-játék készül a John Wick alapján

Emlékeztek még a Keanu Reeves főszereplésével készült akciófilmre, a John Wickre? Jó hír, hogy a Starbreeze Studios adja ki a játékadaptációt, egy belső nézetes lövöldét, amit kimondottan a VR-szemüvegekre szánnak.

GC 2015: Leszáll az éj a Cities: Skylinesban

A Paradox Interactive Kölnben bejelentette a Cities: Skylines első nagyobb kiegészítőjét, az After Darkot. Már a címből is sejthető, hogy városunk éjszakai életére összpontosít a csomag, a játékmenet is átalakul némileg.

DotA 2 - 24 főre emelik a játékoslimitet

Seattle-ben jelenleg is zajlik a The International Dota 2 Championships 2015, ahol a Valve bejelentette, hogy a jövőben az egyéni meccsek játékoslimitét 24 főre emelik meg. Ez hatalmas ugrás a korábbi 10 játékoshoz képest.

GC 2015: Homefront: The Revolution - a vörös zóna

Most egy hosszabb gameplay felvételt nézhettek meg a Homefront: The Revolutionról. Ismét a koreaiak által megszállt Amerikában folyik a harc, a készítők a narratívára is rágyúrnak, és a játékmenet is finomodik.