Hírarchívum - 2015. augusztus

Messze még egy új Elder Scrolls játék bejelentése

A Bethesda sosem arról volt híres, hogy évente jelenteti meg a legnagyobb sorozatainak a folytatásait. Pete Hines, a vállalat alelnöke most meg is erősítette, hogy sokat kell még várni a következő Elder Scrolls-ra.

Visszatér a mozikba a Mortal Kombat?

A The Tracking Board internetes magazin egyik riportja szerint a New Line Cinema egyre eltökéltebb a Mortal Kombat mozifilmmel kapcsolatban, így nem rég szerződtették a Halálos iramban 7 rendezőjét, James Want.

Brit toplista: az első helyen nyitott a Rare Replay

Az uborkaszezon miatt továbbra sincs sok megjelenés, így nem csoda, hogy a vásárlók azonnal rárepülnek egy-egy friss címre. A múlt héten érkezett meg a Rare Replay és azonnal fel is ugrott a lista élére.

Mozog a Battlefield: Hardline Robbery DLC

A Gamescom alkalmából a Visceral és az EA formálisan is bemutatta a Battlefield: Hardline következő letölthető kiegészítését, a Robbery DLC-t, amit most végre mozgás közben is megleshetünk.

GC 2015: Teljes Plants vs. Zombies: GW 2 meccs

Ugyan az idei Gamescomnak már vége, azért még mindig szállingóznak Kölnből látnivalók. Ezúttal a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 kipróbálható változatának egyik teljes összecsapását nézhetitek meg.

Rombolható lesz a környezet a War Thunderben

Fejlesztői videón mutatta be a Gaijin, hogy ezentúl már nem csak a kisebb bokrokat és kerítéseket, hanem komplett házakat és blokkokat is lebonthatunk majd a War Thunderben.

Halo 5 - kiszivárgott a főcímdal, képeken a menü

Egy kis figyelmetlenség miatt kiszivárgott a Halo 5: Guardians főcímdala, emellett kikerült az internetre pár kép a menüből is. A Microsoft megerősítette, hogy a kiszivárgott anyagok tényleg a Halo 5-ből vannak.

GC 2015: W40K Inquisitor - Martyr bemutató

Az IGN jóvoltából érkezett egy nagyon tartalmas, több mint 15 perces játékmenet bemutató a magyar Neocore fejlesztésében készülő Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyrból.

SW: Battlefront - videónaplón a Fighter Squadron

Folytatódik a Star Wars: Battlefront videónapló-sorozata. A harmadik felvonásban az idei gamescomon bemutatott Fighter Squadron került terítékre, így további részleteket tudhatunk meg az új játékmódról.

Ezért kell majd állandó netkapcsolat az új NFS-hez

Már a bejelentés után nem sokkal kiderült, hogy az új Need for Speeddel való játékhoz állandó internetkapcsolatra lesz szükségünk. A Ghost Games most némi részletet is elárult azzal kapcsolatban, hogy miért döntöttek így.