Hírarchívum - 2015. augusztus

GC 2015: Star Citizen - egy hajó, több játékos

A Cloud Imperium csapata a tegnap esti livestream keretében leplezte le a Star Citizen multicrew-funkcióját. amelyben több játékos egyetlen hajót irányít majd. Magyarul a legénység tagjai hús-vér emberkék lesznek.

GC 2015: Final Fantasy XV - színre lép Malboro

Malborót bizonyára nem kell bemutatnunk a Final Fantasy rajongóinak. A zöld, csápos szörnyeteg már a korábbi epizódokban is tiszteletét tette, ráadásul az FFXV-ben is egy durva főellenségként tér vissza.

GC 2015: Metal Gear Solid 5 - a felbontásokról

A Konami elárulta, hogy milyen felbontásban futnak a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain különböző verziói. Mint ismert, a játék az előző generációs konzolokra is megjelenik, és azokon is brutálisan fest.

GC 2015: Ilyen lesz az American Truck Simulator

A SCS Software visszatér ahhoz a helyszínhez, ahol az egész kamionos sorozatuk indult. Az American Truck Simulatorban - meglepő módon - az Egyesült Államok végtelen országútjain szállítmányozhatunk.

GC 2015: Hétpercnyi GoW: Ultimate Edition

Már csak pár hét, és végre megérkezik a Gears of War felturbózott változata, az Ultimate Edition. A várakozást segítendő, a Gamescom alkalmából most befutott hétpercnyi friss akció, mégpedig a kampányból.

GC 2015: Fél óra Divinity: Original Sin EE

Láthattunk már egy tartalmas előzetest, ami részletesen bemutatta a PS4-re és Xbox One-ra készülő Divinity: Original Sin - Enhanced Editiont. Most viszont félórás, masszív gameplay kedvcsinálót kaptunk.

GC 2015: 15 percig mozog a Mad Max

Tegnap végre kiderült, pontosan milyen konfigurációra lesz szükségünk, ha futtatni szeretnénk majd a Mad Max PC-s változatát. Ennek örömére ma befutott egy 15 perces gameplay ízelítő, ami a játék több elemét is bemutatja.

GC 2015: Crackdown 3 - csak multiban rombolhatsz

A múltkori Crackdown 3 multiplayer bemutató után mindenki azt hitte, az egyjátékos kampány során is teljesen rombolható lesz majd a játék helyszíne. Tévedtünk, erre csak az online szekcióban lesz lehetőségünk.

GC 2015: Definitív kiadást kap az Ori is

Tegnap jelentettük, hogy hamarosan vadonatúj kiegészítőt kap az idei esztendő egyik legfantasztikusabb ügyességi játéka, az Ori and the Blind Forest. Most már azt is tudjuk, hogy egy definitív kiadás is érkezni fog.

GC 2015: Új Until Dawn-előzetes érkezett

A hónap végén debütál a Supermassive tinihorrorja, az Until Dawn, aminek friss előzetese a játékbeli ok-okozati összefüggésekre igyekszik felhívni a figyelmet. Döntéseinknek ugyanis súlya lesz, és bizony mindenre kihatnak.