Hírarchívum - 2015. augusztus

54 millió leszállított egységnél jár a GTA V

A Take-Two legfrissebb negyedéves pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy még mindig a régi sikercímek termelik a legtöbb pénzt a kiadónál. Az elmúlt három hónapban a Grand Theft Auto V-ből újabb kétmillió darabot szállítottak le.

Ettől a Caffeine-trailertől meg fogsz ijedni

Mi szóltunk! Noha a pszichológiai horrorjáték eléggé bárgyú sztorival bír, reméljük, hogy maga a játékmenet kellően vérfagyasztó lesz. Legalábbis a készítők eddig roppant hatásosan vágták össze a Caffeine kedvcsinálóit.

2016-ban jön a hordozható Steam Machine

Minden vágyad, hogy a tenyeredben játssz a legjobb steames játékokkal? Akkor a korábban SteamBoy néven futó handheldet neked találták ki. A 300 eurós kütyü jövőre érkezik, immáron Smach Zero néven.

GC 2015: Rekordszámú látogatóval zárult a buli

A múlt héten 345 ezer ember látogatott ki a Gamescomra, ezzel a kölni rendezvényre öt százalékkal többen voltak kíváncsiak, mint tavaly. Természetesen 2016-ban is megrendezik Európa legfontosabb játékkiállítását.

Overlord: Fellowship of Evil - mert együtt könnyebb

Megérkezett a teljesen új köntösbe bújtatott vadonatúj Overlord-játék, a Fellowship of Evil második oktatófilmje. A Codemasters ebben azt igyekszik megmutatni, mennyire jó móka, ha közösen, haverokkal gonoszkodunk.

ELEX - befutottak az első részletek

A német Rocket Beans TV YouTube csatorna készített egy interjút a Gothic-ot is jegyző Piranha Bytes-cal, a téma pedig nem más volt, mint a csapat nemrég bemutatott új játéka, az ELEX. Az első infók következnek!

GC 2015: 13 perc Rise of the Tomb Raider

Kölnben kipróbálható volt az év végi kínálatot erősítő, vadonatúj Lara Croft-kincsvadászat, a Rise of the Tomb Raider. Ha nem sikerült eljutnod a Gamescomra, most megnézheted otthon, mit hagytál ki.

Fable Legends - hamarosan indul PC-s béta

Xbox One-on már egy ideje zajlik a Fable Legends zárt bétatesztelése, PC-sek azonban csak ebben a hónapban tudnak majd becsatlakozni. A kattintás után mutatjuk hol lehet rá jelentkezni.

HWSW: Kétmilliárdot nyertek a Dota 2-játékosok

Véget ért az idei The International, az amerikai Evil Geniuses vitte el a 6,6 millió dolláros fődíjat, ami egyértelműen jelezte mindenki számára: a videojáték, mint szellemi sport mára nagyon komoly tényezővé vált - írja a HWSW.

Készül a Diablo III következő kiegészítője?

Az IGN-nek tűnt fel, hogy a Blizzard karrier oldalán egy eddig be nem jelentett projekthez keresnek művészeti vezetőt. A leírás szerint nem árt, ha alaposan ismerjük a Diablót. Jön az új kiegészítő?