Hírarchívum - 2015. augusztus

GC 2015: Kiegészítőt kap az Ori and the Blind Forest

Major Nelson a Twitteren jelentette be, hogy az idei esztendő egyik legfantasztikusabb mesebéli platformere, az Ori and the Blind Forest még idén egy új kiegészítővel bővül.

GC 2015: Ilyen gép kell a Mad Maxnek

Váratlanul befutott a konzolok mellett PC-re is készülő Mad Max-játék pontos rendszerkövetelménye, ami először a játék Steam-adatlapján bukkant fel. Nektek el fog indulni? És vajon zökkenőmentes lesz a start?

GC 2015: Bemutatkozott a WoW: Legion

A várakozásoknak megfelelően hivatalosan is bemutatkozott a World of Warcraft legújabb kiegészítője. A Legion többek között megemeli a szintsapkát, hoz egy új helyszínt és egy teljesen új játszható kasztot, a Demon Huntert.

GC 2015: DX12 alatt fut az UE4 Elemental demó

A Windows 10 megjelenésével hamarosan a DirectX 12 is teret fog hódítani magának, de hogy pontosan mire is lesz képes az új DX, az még mindig kérdés. Talán az Unreal Engine 4 jól ismert Elemental techdemója választ ad.

GC 2015: Tizenhárom percnyi Black Ops 3 akció

A hamarosan bétateszttel is kedveskedő Call of Duty: Black Ops 3 eddig csak néhány állókép formájában jelezte, hogy kölni résztvevő. Az IGN jóvoltából most végre videó is érkezett, ami akciódús multis pillanatokat tartalmaz.

GC 2015: Forza 6 - európai járgányok is lesznek

Már csak pár hét van hátra a közel 450 járgányt és 26 bejárható helyszínt ígérő Forza Motorsport 6 megjelenéséig, így a Turn 10 ma újabb pályáról és verdákról rántotta le a leplet.

GC 2015: Overwatch - színre lép Lucio is

Új látnivalókkal jelentkezett a Blizzard ingyenesnek ígérkező online céllövöldéje, az Overwatch. A Gamescom alkalmából új helyszíneket és egy új játszható karaktert, Luciót is bemutatott a csapat.

GC 2015: Divinity: Original Sin EE trailer

Friss előzetest kapott a hamarosan konzolokra is megjelenő Divinity: Original Sin - Enhanced Edition. A PC-re egy évvel ezelőtt bemutatkozott játék PS4-es és Xbox One-os változata az év végén érkezik.

GC 2015: Ezek a Rainbow Six: Siege újdonságai

A Microsoft konferenciáján bemutatott Rainbow Six: Siege trailer után két újabb mozgóképes anyagot is tudunk mutatni a játékból. Az egyik a Spectator Cam lehetőséget, a másik pedig a Secure Area módot mutatja be.

GC 2015: Datálva a Battleborn megjelenése

A Gearbox és a 2K Games Kölnben nem csak legújabb játéka, a Battleborn új játszható hőseiről, de a pontos megjelenési dátumáról is lerántotta a leplet. A kooperatív MOBA-FPS február elején kerül boltokba.