Hírarchívum - 2016. november

TGA 2016: Itt vannak a jelöltek

December 1-jén újra megrendezik a The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza a legjobb játékokat és fejlesztőket. Idén összesen 63 játékot jelöltek különböző kategóriákban - a legtöbb jelölést a Sony címei kapták.

20 percig mozog a Space Hulk: Deathwing

Azt már tudjuk, hogy a Space Hulk: Deathwing bitang jól néz ki, de vajon a gameplay is megállja a helyét? Tömény játékmenet-bemutatót még nem láttunk a decemberben érkező borongós hangulatú FPS-ről. Eddig.

Itt a Kong: Skull Island vadiúj trailere

Az óriásmajmot Hollywood rendszeresen előszedi a kalapból, ám Peter Jackson 2005-ös látomásától eltérően a Kong: Skull Island sokkal komorabb képet fest, helikopterekkel kergetik a derék Kongot.

Élőszereplős traileren a Watch Dogs 2

A PC-s verzióra még várni kell, de a Watch Dogs 2 konzolos verziója már két napja elérhető. Ennek megfelelően befutott egy új előzetes, melyben élőszereplős jelenetek is helyet kaptak.

Csak áprilisban jön a Persona 5

Két hónappal később, csak jövő áprilisban jelenik meg a Persona 5. Az új dátum mellett azt is megtudtuk, hogy a játék nyugati verziójában is elérhető lesz a japán nyelv.

Rainbow Six: Siege - ma Japánba utazunk

Ma érkezik meg a Rainbow Six: Siege első évados szezonbérletének utolsó DLC-je, az Operation Red Crow, melyben Japánba látogathatunk el. A megjelenés alkalmából új trailer érkezett.

Planet Coaster - itt az utolsó trailer

Hamarosan elérhetővé válik a Frontier Developments által fejlesztett vidámparképítős játék, a Planet Coaster. A megjelenés alkalmából megérkezett természetesen a launch trailer is.

Dobozos kiadást kap a Firewatch

A Limited Run Gamesszel kötött megállapodásnak hála dobozos kiadást kap a Firewatch PlayStation 4-en. A lemezes változat azonban csak limitált mennyiségben lesz elérhető.

EA: sokat kell várnunk Jade Raymond új játékára

Régóta nem titok már, a kiadó szeretne belépni a nyitott világú akciójátékok piacára. Sajnos az első üdvöskére - amit a Motive Studios készít - még három évet kell várnunk, Jade Raymond brigádja nem kapkodja el a dolgokat.

Végre megváltoztathatjuk a fiókunk nevét a PSN-en?

A PlayStation-felhasználók már évek óta rágják a Sony fülét a PSN-accountjuk nevének megváltoztatásáért. Nos úgy tűnik, az álom a közeljövőben valósággá válhat és a gyártó végre beadja a derekát. Mondjuk a részleteket!