Hírarchívum - 2016. november

Később Xbox One-ra is jöhet a NieR: Automata

A NieR: Automatát egyelőre PlayStation 4-re és PC-re jelentették be, viszont úgy tűnik, hogy az Xbox One-tulajok is reménykedhetnek. A fejlesztők szerint később akár Xbox One-ra is megjelenhet majd a játék.

Itt a Ghost in the Shell első trailere

A rövid teaser videók után végre befutott a Kodansha Comics híres mangasorozatának, a Ghost in the Shell élőszereplős változatának az első trailere. Csekkoljátok!

Dishonored 2 - úton a javítás a PC-s verzióhoz

Rosszul optimalizált és hibás Dishonored 2-t kaptak a PC-s játékosok, így egyelőre elég rosszul áll a játék a steames értékelések terén. Az Arkane Studios azt ígéri, hogy hamarosan érkezik a javítás.

Elkészült a Gravity Rush 2

Aranylemezre került a Gravity Rush 2, azaz gyakorlatilag elkészült a játék és már csak a sokszorosítás van hátra. A megjelenésre azonban még várni kell, hiszen csak jövő év elején érkezik meg.

Demót kapott a Silence

Jövő hét elején jelenik meg a Silence, melyet most idő előtt kipróbálhatnak a PC-s játékosok, ugyanis már tölthető a demó. Emellett egy új trailer is érkezett a megjelenés alkalmából.

The Unspoken - bemutatkoznak az anarchisták

Az Insomniac Games egy Oculus Touch-exkluzív varázslós címen dolgozik The Unspoken címmel. Az egyik tűzlabda-dobáló mágust anarchistának hívják, rá koncentrál a legújabb előzetes.

Már gyengébb gépeket is támogat az Oculus Rift

Ha számítógépen játszol, nem olcsó a belépő a virtuális valóság világába. A gyártó egy új technológia segítségével csökkenteni tudta az Oculus Rift gépigényét - mindjárt elmondjuk, hogyan.

Néhány játék rosszabbul fut PS4 Prón

A héten boltokba került PlayStation 4 Pro látványosabban és simábban futtatja a korábbi címeket, legalábbis papíron így kéne lennie. Néhány játék esetében - azonos felbontás mellett - mégis az eredeti PS4 kerül ki győztesen.

Gyorsan elkapkodták a NES Classic Editiont

Tegnap jelent meg a 60 dolláros NES Classic Edition, ami 30 előretelepített klasszikus játékot tartalmaz. A konzol gyorsan hiánycikké vált, ráadásul a keresletet meglovagolva néhányan piszok drágán adnák tovább a masinát.

Ingyenes lett a PC-s Gone Home

20 dollár helyett ingyen bezsákolható a hétvégén a Fullbright sztoriközpontú belső nézetes kalandjátéka PC-re, Macre és a Linuxra. Az ajánlatnak érdekes politikai oka van, de ez a lényegen nem változtat. Gyorsan csapj le rá!