Hírarchívum - 2016. december

Újabb kooperatív FPS-en dolgozik a Turtle Rock

A Left 4 Deadet és az Evolve-ot jegyző Turtle Rock marad a kaptafánál, újabb kooperatív FPS-en dolgoznak a srácok a free-to-play játékokra szakosodott Perfect World Entertainment közreműködésével.

Három Golden Globe-jelölést kapott a Westworld

Január elején rendezik meg a hetvennegyedik Golden Globe-díjátadót, ahol számos kategóriában díjazzák majd az év legjobb filmjeit és sorozatait. Kapott jelölést a Westworld, a Stranger Things és a Deadpool is.

Destiny: Rise of Iron - ma indul az ünnepi buli

A Bungie kiadta a Destiny: Rise of Iron ünnepi eventjének launch trailerét. A The Dawning névre keresztelt mókában bárki részt vehet, külön öröm, hogy visszatér a Sparrow-verseny is.

Így támadt fel a DOOM

A Noclip új dokumentumfilm-sorozata azt meséli el, milyen út vezetett az id Software sikersorozatának visszatéréséig. Több érdekességre is fény derül, a törölt Doom 4-ről is elárulnak néhány részletet a fejlesztők.

Old Time Hockey - végre PC-n is hokizhatunk

Ha visszasírod az NHL-szériát PC-n, ráadásul volt szerencséd az 1994-es játékhoz is, akkor bizonyára örülni fogsz az Old Time Hockey bejelentésének. Egy igazi régivonalas arcade hokijátékkal lesz dolgunk 2017 elején.

Frissítve: 60 forint volt a Star Wars-kollekció

Ha nincs még meg (elég formátumban) az első hat Star Wars-film, ide nézz: a Google Playen most 60 forintért vásárolható meg a teljes kollekció! Hogy miért és meddig, azt nem tudjuk, de nem árt sietni a vásárlással.

Masszív világháborús csatákkal hódít az Enlisted

A Gaijin Entertainment egy új második világháborús shootert jelentett be. Az Enlistedben akár 100 fős csatákat is vívhatunk orosz hadszíntereken és a normandiai partraszállást feldolgozó pályán. Indul az adománygyűjtés.

Már az xboxos címek is streamelhetők Oculus Riftre

Már az Xbox One-os tartalmainkat is streamelhetjük az Oculus Riftre - jelentette be a Microsoft fenegyereke, Major Nelson. Ehhez csupán az ingyenes Xbox One Streaming alkalmazás szükséges, amit a Rift boltjából tölthetünk le.

Öt napig kipróbálható lesz a CoD: Infinite Warfare

Alig egy hónappal a megjelenés után öt napig nyúzhatjuk a Call of Duty: Infinite Warfare-t. Csütörtöktől hétfőig belekóstolhatunk a multiba, a kampányba és a zombimódba is - ennyire nem viszik az új részt?

Batman: The Telltale Series - traileren a finálé

Ma jelenik meg a Batman: The Telltale Series ötödik, egyben befejező epizódja, melyben végre pont kerül a Sötét Lovag történetének végére. A Children of Arkham tagjai végső csapásra készülnek a Wayne-család ellen.