Hírarchívum - 2016. december

Witcher-dizájnert igazolt a Techland

Damien Monnier legutóbb a Gwent-játékon szorgoskodott, a következő projektje pedig a Techland vadonatúj fantasy címe lesz. A lehető legjobb helyről igazoltak a srácok, nem igaz?

Super Nintendo World - kiadták az első látványtervet

A Nintendo a vidámparkbizniszbe is betörne, a kiotói vállalat parkjainak a Universal Studios létesítményeiben szorítanak majd helyet kezdetben. Az első ilyen Japánban épül, a Super Nintendo World még a tokiói olimpiáig elkészül.

Forza Horizon 3 - ízelítő a holnapi kiegészítőhöz

A Forza Horizon 3 játékosait már biztosan fehér karácsony várja az idén, elvégre holnap válik letölthetővé a játék első nagyobb kiegészítője, amely a hó és a jég birodalmába, a hegyekbe kalauzol el bennünket.

Brit toplista: csak a hetedik a The Last Guardian

Megérkeztek az év utolsó nagy megjelenései, a The Last Guardian és a Dead Rising 4 próbálhatta meg felforgatni a brit játékeladási toplistát. A probléma csak az, hogy egyikük sem járt sikerrel.

Launch traileren a Space Hulk: Deathwing

A tervezettnél valamivel később, de szerdán végre boltokba kerül a Space Hulk: Deathwing. A megjelenés apropóján menetrendszerűen futott be a játék launch trailere, csekkoljátok!

Újabb játék lett Denuvo-mentes

Míg az év első felében a Denuvo sikersztorijáról cikkeztünk, most a rossz hírek kerülnek előtérbe: rövid időn belül már a harmadik játékról derül ki, hogy eltávolították belőle az osztrák fejlesztésű technológiát.

Uncharted 4 - a héten érkezik a túlélőmód

Az ígéreteknek megfelelően tényleg december közepén érkezik az Uncharted 4: A Thief's End Survival módja, a fejlesztők szerint napokon belül tölthetjük az ingyenes kiegészítőt. Még a héten bemutatkozik az új multis DLC is.

Tekken 7 - lássuk a medvét!

Az állatbarátok legnagyobb örömére két klasszikus karakter is visszatér a Tekken 7-ben. A barnamedve Kuma és Panda, aki egy... nos, úgyis tudjátok. Előbbi a nyers erőben hisz, utóbbi viszont táncszerű mozdulatokkal operál.

Itt a Halálos iramban 8 első előzetese

Még messzebb gurult a készítők gyógyszere. A jövő tavasszal érkező Fast & Furious 8-ban Dominic Toretto a családja ellen fordul, őrültségeket tesz, mindezt Charlize Theron karakterének utasítására. Igazi bűnös élvezet lesz!

Astroneer - ha csalódtál a No Man's Skyban

Az űr felfedezésére és túlélésre épülő Astroneer sokban hasonlít a No Man's Skyra, elvégre itt is ugyanazt kell csinálni, mint a Hello Games játékában. Reméljük, ezúttal élvezetesebb lesz az összkép!