Hírarchívum - 2016. április

Holnap két órára leáll a PlayStation Network

Holnap két órára leáll a PlayStation Network karbantartás miatt. Szerencsére a játékban ez nem fog minket akadályozni, de a Store és a PSN-fiókok kezelése nem lesz elérhető.

HWSW: A Huawei is felszáll a VR-vonatra

Okostelefonos VR-szemüveget ad ki a Huawei: a három méretben elérhető eszköz a cég P9, P9 Plus és Mate 8 telefonjaival lesz használható. A készülék a Samsung Gear VR ellen indul hadba, ehhez azonban a kijelzők terén még fejlődnie kell.

Brit toplista: látványos rajtot vett a Dark Souls III

A brit játékeladási toplista élén nyitott a Dark Souls harmadik része, ami óriási öröm a készítőknek, ez ugyanis még nem jött össze a sorozat egyik tagjának sem. A Quantum Break viszont kihullott a legjobb három közül.

Rocketbirds 2 - a csirke-pingvin háború folytatódik

Megmaradt a feszültség a csirkék és a pingvinek között, sőt még erősödött is. A Rocketbirds elérkezett a következő felvonásához, a második rész jövő héten debütál PlayStation-platformokon.

ARK: Survival Evolved - véget is ért a pereskedés

A bírósági tárgyalásra már sor sem került, a Studio Wildcardnak a hírek szerint 40 millió dollárral sikerült meggyőznie az őt beperlő Trendy Entertainmentet, hogy ejtse a vádakat.

Egy nappal tovább játszhatunk a Doommal

Habár a Doom nyílt bétatesztjének már véget kellett volna érnie, a készítők tegnap este bejelentették, hogy közkívánatra egy nappal tovább játszhatunk az FPS multiplayer módjával.

Újra mozgásban a NieR: Automata

Japánban került megrendezésre a NieR Music Concert & Talk Live, ahol hosszú idő után végre újra megcsodálhattuk a PlatinumGames által fejlesztett NieR: Automatát.

Star Ocean 5 - a két királyság

A Square Enix két új trailert jelentetett meg a Star Ocean: Integrity and Faithlessnesshez, melyekben Planet Faykreed két királyságát ismerhetjük meg közelebbről.

Új képeken az Escape from Tarkov

Rengeteg új kép érkezett a Battlestate Games FPS/TPS/MMORPG hibridjéből, az Escape from Tarkovból, melyeken nem csak a játékot, de a fejlődési rendszert is megcsodálhatjuk.

Tovább tart a Halo 5 Firefight módjának a bétája

Technikai problémák miatt egy nappal tovább nyúzhatják a játékosok a Halo 5 Firefight játékmódjának bétáját, így még mindig nem késő bekapcsolódni a mókába.