Hírarchívum - 2016. április

A hét legjobb játékakciói

Újabb hét, újabb akciók. A merítés ezúttal is bőséges, így lényegében minden stílus szerelmese megtalálja majd a számára kedves, akciózott terméket. Ezúttal a platformok tekintetében is jobban szétnéztünk.

Amerikai toplista: a The Division vitte a márciust

Az NPD Group közzétette az amerikai játékpiac márciusi teljesítményéről szóló jelentését. A konzoleladások terén a PlayStation 4 vitte a prímet, míg játékfronton a Ubisoft új üdvöskéje, a The Division orozta el az aranyérmet.

Kipróbálható a PC-s Rainbow Six: Siege

Ezen a hétvégén minden érdeklődő térítésmentesen kipróbálhatja a Rainbow Six: Siege PC-s verzióját. A teljes játékról van szó egyébként, megkötések nélkül: a multit és a Terrorist Hunt módot egyaránt nyúzhatjuk.

Lelepleződött az új Ghostbusters-játék

Január óta tudjuk, hogy már készül az új Ghostbusters-játék PC-re és konzolokra. Az Activision ma végre bemutatta az alkotást, amely egy felülnézetes, kooperatív módra kihegyezett akciójáték lesz rajzfilmes vizuális stílussal.

Doom - ilyen lesz a személyreszabás

A mai napon elrajtolt a Doom nyílt bétája, de ha még nem volt szerencséd kipróbálni azt, vagy egyszerűen nem olvastad előzetesünket, akkor a mostani videóból elég sok mindent megtudhatsz a karaktered testreszabhatóságáról.

Nem három, hanem négy folytatást kap az Avatar

James Cameronnak elképesztően ambiciózus tervei vannak az Avatárral. A Terminator és a Titanic rendezője a Las Vegas-i CinemaCon rendezvényen ugyanis megerősítette, négy folytatást kap a film.

Hónapokat csúsznak az előrendelt Oculus Riftek

Nem indul zökkenőmentesen az Oculus Rift karrierje. A legutóbbi hírek szerint ugyanis akár hónapokat is csúszhatnak az előrendelőknek és a Kickstarter-támogatóknak szánt példányok.

Gears of War 4 - lesznek mikrotranzakciók

Rod Fergusson, a The Coalition vezetője a GameSpotnak adott interjúban megerősítette, lesznek mikrotranzakciós lehetőségek a Gears of War 4-ben. A megvásárolható cuccok viszont csak kozmetikai kiegészítőket takarnak.

E3 2016: A Ubisoft-konferencia dátuma is kiderült

A Bethesda, az Electronic Arts és a Microsoft után a Ubisoft is bejelentette, hogy melyik napon és hány órától tartja az idei E3-as konferenciáját. Szerencsére nem kell majd éjszakáznunk, ha a Watch Dogs 2 bejelentést élőben akarjuk nézni.

Mirror's Edge: Catalyst - jövő héten indul a béta

Az Electronic Arts megerősítette, hogy jövő héten rajtol el a Mirror's Edge: Catalyst korábban beharangozott zárt bétája. Az ötnapos próbakörben viszont nem csak a multiplayer módot, de az egyjátékos szekciót is kipróbálhatjuk.