Hírarchívum - 2016. augusztus

Ismerős karakterek az Assassin's Creed-filmben

A játékok rajongóinak is kedveskednek az Assassin's Creed-film készítői. Noha az alkotás egy teljesen új főszereplőre és helyszínre koncentrál, feltűnik benne néhány, a videojátékokból ismerős figura is.

GC 2016: A Raiders of the Broken Planet szereplői

Lassan elkezdenek csöpögni a gamescomos kedvcsinálók, az első fecske a Castevania: Lords of Shadow fejlesztőinek új játéka. A kölni rendezvényre időzített trailerben a fontosabb karakterekkel ismerkedhetünk meg.

Problémásan rajtolt a PC-s No Man’s Sky

Tegnap óta érhető el a Hello Games alkotása, de a Steam-felhasználók számos lesújtó kritikával illették a PC-s verziót. Általánosak az összeomlások, a framerate-esések és a stuttering is - a készítők már dolgoznak a javításon.

Final Fantasy XV - a vízpartok világa

Mesteri zenei aláfestéssel felvértezett trailer érkezett a Final Fantasy XV-ről, amely a JRPG vízparti környezetét mutatja be. A látvány tényleg ütős, az atmoszféra pedig egyértelműen az anyag erősségei közé tartozik.

HWSW: Twitch-versenytársat vett a Microsoft

Innovatív játékos közvetítőplatformot vásárolt a Microsoft. A Beam az Xbox-divízió tagjaként teljesedhet ki, és bekerülhet a microsoftos játékokba is - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Deus Ex GO - már csak pár napot kell várni rá

Reméljük, a nagy Pokémon-mániában a Square Enix sorozatáról sem feledkeztetek meg, amely a jövő héten harmadszorra tér vissza. Ezúttal a Deus Ex szolgál alapanyagul.

Itt vannak az első képek a felújított Outcastből

Ha minden igaz, a jövő heti Gamescomon többet is láthatunk az Outcast: Second Contactből, ízelítőként azonban álljon itt néhány screenshot, amely bemutatja, mennyit változott az Appeal klasszikusa.

Fingmaszkkal reklámozza a South Parkot a Ubisoft

A Ubisoftnál úgy döntöttek, nem elég nekünk, hogy szellentéssel tizedelhetjük az ellenfeleinket a South Park-szerepjátékokban, kellene valamilyen kiegészítő, amivel érezhetjük is mindezt. Íme, a Nosulus Rift.

iPadre megy a Rome: Total War

Újabb mobilos kitérőt tesz a Total War-sorozat, ezúttal viszont merészebb húzásra készül a Sega: ahelyett, hogy a nulláról írnának egy játékot a platformra, inkább a Rome: Total Wart portolják iPadre.

Visszatér a THQ

Olyan lépésre szánta el magát a Nordic Games, amire nem sűrűn látunk példát: miután felvásárolta a megboldogult THQ védjegyét és logóját, úgy döntött, fel is veszi a márkanevet. Bemutatkozik a THQ Nordic.