Hírarchívum - 2016. augusztus

GC 2016: Dead Rising 4 - mészárlás exóval

A Capcom zombis címének folytatásában is rengeteg kombinálható cuccal irthatjuk a holtakat. Ha Franknek netán extra védelemre van szüksége, jól jön egy brutális Exo-ruha, amivel szinte megállíthatatlan lesz.

GC 2016: Az első galériafrissítés

Délután egy nagy adag screenshot szakadt ránk Kölnből. Főként a Microsoft játékai lesznek a porondon, úgymint a Dead Rising 4, a Forza Horizon 3, a Halo Wars 2 és a Sea of Thieves. Szemezgessetek!

GC 2016: Hősrendszer a Battlefield 1-ben

Nem biztos, hogy ugyanúgy működnek, mint a Star Wars: Battlefrontban, mindenesetre leginkább az ott látott hősökhöz hasonlítanak majd a Battlefield 1 elit kasztjai. Bemutatjuk őket.

Megjelent a Hitman negyedik epizódja

Kopasz bérgyilkosunk ezúttal Thaiföld fővárosába, Bangkokba látogat, ahol egy Jordan Cross nevű rocksztárral és annak ügyvédével, Ken Morgannel kell végeznie. Ne sajnáljuk őket, gátlástalan figurákról van szó!

GC 2016: Paragon - elstartolt a nyílt bétateszt

Immáron minden érdeklődő számára elérhető a Paragon bétatesztje - erősítette meg az Epic Games. A 5v5-ös küzdelmekre koncentráló free-to-play MOBA-t már a PC-sek és a PS4-esek is nyúzhatják.

GC 2016: The Sexy Brutale - a Tequila Works új címe

Egy impozáns angol kastélyt bizarr kaszinóvá alakított egy rejtélyes gazdag úr, ám a meghívott vendégek sorra hullani kezdenek. Egy idős pap kideríti az igazságot, miközben egyre mélyebbre ás a kúria múltjában.

GC 2016: A Zelda előtt tiszteleg az Oceanhorn

A Cornfox & Bros. csapata a Gamescomon jelentette be, hogy konzolokra is kiadják a The Legend of Zeldára hajazó Oceanhornt. Egy új előzetest is kaptunk hozzá, már ez alapján is egyértelmű az inspiráció forrása.

GC 2016: Mafia III - a tökéletlen bűntény

A 2K Games ma délután a Mafia III leendő rajongóinak kedvezett. A legújabb előzetesben egy bankrablásnak lehetünk tanúi, ám Lincolnék akciója nem megy simán, összetűzésbe kerülnek az olasz maffiával.

GC 2016: Gameplay traileren a ReCore

Keiji Inafune új játéka is előkerült a kölni rendezvény apropóján, így most egy új trailert kaptunk a fejtörőkre, akcióra és platformelemekre épülő ReCore-ról. Már alig egy hónap van hátra a megjelenésig.

GC 2016: Xbox One S - jönnek a kistestvérek

Néhány ember már betekintést nyert a színfalak mögé, és egyikük lefotózta a Microsoft standját is. Innen tudjuk, hogy további Xbox One S-konzolcsomagok érkeznek az ősszel, ezek már kisebb háttértárral rendelkeznek és így olcsóbbak is.