Hírarchívum - 2016. augusztus

Júliusban az Xbox One vitte prímet az USA-ban

Noha az NPD Group havi jelentése csak a jövő héten lesz publikus, a Microsoft már tisztában van a számokkal. Júliusban az Xbox One volt a legkelendőbb konzol az Egyesült Államokban, így hosszú idő után beelőzte a PS4-et.

Mafia III - egy régi ismerős

Emlékeztek még a Mafia II főhősére, Vito Scalettára? A már korosodó maffiózó is tiszteletét teszi az új részben, ráadásul ő lesz Lincoln egyik jó barátja - vagy ellensége, ami csak rajtunk múlik. Róla szól a friss kedvcsináló.

Little Nightmares címmel támadt fel a Hunger

A svéd Tarsier Studios még 2014 nyarán mutatta be hátborzongató kalandjátékát Hunger címmel. A srácok átnevezték az immáron multiplatform játékot Little Nightmaresre, és leszerződtek a Bandai Namcóval. Itt az új trailer.

PC-re költözhet a PlayStation Now szolgáltatás

Sonyhoz közelálló forrásokra hivatkozva írja egy francia magazin, hogy a japánok játékstreaming szolgáltatását hamarosan bejelentik PC-re is. Ez azt jelentené, hogy Windowson is játszhatunk a korábbi PS3-as címekkel.

Itt a Deus Ex: Mankind Divided gépigénye

Ebben a hónapban jelenik meg az Eidos Montreal cyberpunk akciójátéka, ám előtte nem árt tudnod, hogy futni fog-e a masinádon. A minimummal nincs vész, ám az ajánlott konfiguráció bizony eléggé combos.

Íme, a Star Wars: Zsivány Egyes új előzetese

Nem szokásunk nagy szavakkal dobálózni, de sanda gyanúnk az, hogy minden rajongó eldobja az agyát a Star Wars: Zsivány Egyes legújabb előzetesét látva. Kiváltképp azért, mert egy ismerős nagyúr is tiszteletét teszi benne.

Ilyen lesz a Titanfall 2 single kampánya

A Respawn Entertainment nem egy sciptelt küldetéssort tervez kampány néven. Az egyjátékos módban nyitott végű arénaharcokat vívhatunk, mindezt elég érdekes narratívába csomagolva. Itt vannak az első részletek és látnivalók.

A járművekről szól a Battlefield 1 új trailere

Mint minden Battlefieldben, az első világháborút feldolgozó iterációban is nagy hangsúlyt kapnak a járművek. A korszakból adódóan kezdetleges tankokba és dupla szárnyú repülőgépekbe pattanhatunk be.

Mafia III - New Bordeaux negyedei

Új videósorozatot indított a 2K Games és a Hangar 13. Ebben a Mafia harmadik részének helyszínét, a New Orleansról mintázott New Bordeaux városát mutatják be részletesen.

Robinson: The Journey - egy utazás kezdete

Megérkezett a Crytek fejlesztette Robinson: The Journey VR-projekt videónaplójának első része, ami stílusosan annak az utazásnak a kezdetét mutatja be, amelynek hamarosan mi is részesei leszünk majd.