Hírarchívum - 2017. január

The Division - holnap bemutatkozik a Last Stand

A Ubisoft holnap este egy livestream keretein belül mutatja majd be az eredetileg tavaly télre tervezett utolsó The Division DLC-t, a Last Standet. Addig is felvezetésnek kaptunk egy hangulatos kedvcsinálót.

Újabb Warhammer 40.000-játék van készülőben

Idén is folytatódik a sorminta, így a tavalyi dömping után ebben az esztendőben sem maradunk a Warhammer 40.000 világában játszódó alkotások nélkül. Ezúttal a Necromunda című táblajáték kap adaptációt.

26 millió eladott példánynál járhat az Xbox One

Bár a Microsoft már egy jó ideje nem hajlandó közölni, milyen eladásokat produkál az Xbox One, azért vannak olyan független elemzőcégek, akik igyekeznek mérni ezeket az adatokat. A Superdata szerint 26 milliónál jár a konzol.

Nioh - premier előtt is kapunk egy demót

Délelőtt még úgy tűnt, csak a japán rajongók kapják meg a Nioh utolsó, megjelenés előtti demóját, de nemrég a Team Ninja megerősítette, hogy érkezik a nyugati verzió is. A két napon át nyüstölhető ízelítő a héten várható.

Ingyen kipróbálható a konzolos Watch Dogs 2

Ha a premier óta szemezel a Watch Dogs folytatásával, de eddig bizonytalan voltál a vásárlást illetően, akkor jó hírünk van, a Ubisoft ugyanis egy három órán át tartó ingyenes próbalehetőséget biztosít a konzoltulajdonosok számára.

PlayStation 4-re is megjelenik a Perception

A Feardemic kiadónak hála PlayStation 4-re is elkészülhet a BioShock- és Dead Space-veteránokat felvonultató Deep End Games új horrorjátéka. Megjelenési dátumunk továbbra sincs hozzá azonban.

Zelda: Breath of the Wild - miben más Wii U-n?

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild egy napon jelenik meg Nintendo Switchre és Wii U-ra, és bár alapvetően ugyanazt az élményt ígéri a két változat, akad közöttük néhány különbség.

Dátumot kapott a Little Nightmares

Kiderült, hogy mikor jelenik meg a Tarsier Studios szürreális látványvilágú platformere, a Little Nightmares. A készítők egy új trailer, valamint az előrendelői ajándékok és a gyűjtői kiadás társaságában jelentették be a dátumot.

Sniper: Ghost Warrior 3 - februárban kipróbálhatod

Habár a fejlesztők jellemzően a multiplayer mód megmérettetése miatt indítanak bétatesztet, a CI Games a Sniper: Ghost Warrior 3 egyjátékos kampányának esetében vállal be egy próbakört.

For Honor - bemutatkozik a Nobushi

Alig egy hónap, és boltokba kerül a For Honor, érdemes hát sorra venni, milyen karakterekkel indulhatunk majd harcba. Most a szamurájok kaptak egy újabb karakterbemutatót, a főszereplője a Nobushi.