Hírarchívum - 2017. január

Elrajtolt a Sundered Kickstarter-kampánya

Igaz, tétje már nincs, mert lényegében azonnal összejött a fejlesztők által kért összeg: a Jotun-csapat új metroidvaniája rendkívül ígéretesen fest, meseszép grafikával és addiktívnak ígérkező játékmenettel várnak minket a srácok.

A vörös kereszt az életerőcsomag, ugye? Nem!

Tanulságos történetet meséltek el a Prison Architect fejlesztői, akik gyakorlatilag mindenki máshoz hasonlóan vörös kereszttel jelölték a játékukban a mentőket. A probléma csak az, hogy ezzel megsértették a genfi egyezményeket.

A héten már bétatesztelhető a Dontnod új játéka

Csütörtöktől bétatesztelhető a Dontnod új fejlesztése, a BattleCrew: Space Pirates. A multiplayer-orientált játék különböző képességű harcosokat ("kalózokat") vonultat majd fel, az újdonságot az jelenti, hogy a csata oldalnézetben zajlik.

The Division - csak egy maradhat?

Érdekes kérdőív terjed az interneten a The Divisionnel kapcsolatban. A Ubisoft megbízásából készített anyagban több olyan kérdés is felbukkan, ami árulkodó lehet a játék jövőjét tekintve.

Körülményes lesz a Joy-Con kontrollerek töltése

Ugyanis kiderült, hogy a Switch dobozában található foglalat, amibe belehelyezhetjük a kontrollereket, csak egy szimpla műanyag váz, ahhoz, hogy teljes kényelemben tölthessük az irányítókat, külön kiegészítőt kell vennünk.

Koncepciórajzokon a törölt Darth Maul-játék

A jelenleg az Infinity Wardnál dolgozó Thomas A. Szakolczaynak köszönhetően ismét hallatott magáról az évekkel ezelőtt törölt Darth Maul-játék. Ezúttal gyönyörű koncepciórajzokon nézhetjük meg az egyes szereplőket, illetve Coruscant városát.

Nioh - kaszabolás az erdő mélyén

A szamurájos körítéssel színezett, és a Dark Souls alapjaira felhúzott Nioh-ról legutóbb az év végi PlayStation Experience-en hallhattunk, de miután vészesen közeleg a februári megjelenés, befutott egy közel nyolcperces bemutató hozzá.

A Switchet se hagyja ki a Minecraft

A Minecraft-portokban utazó 4J Studios a hivatalos Twitter-csatornáján erősítette meg, hogy a lassan minden létező platformon elérhető Minecraft természetesen a Nintendo új konzolját, a Switchet sem kerüli el.

Brit toplista: élre tört a GTA V

Töretlen a Grand Theft Auto V sikere, a múlt héten az aranyérmet is sikerült behúznia a brit játékeladási toplistán a Rockstar örökzöldjének. Más meglepetés nem történt, az élbolyt a szokásos slágercímek alkotják.

Resident Evil 7 - íme, a szezonbérlet tartalma

Felkerült a Steamre a Resident Evil 7 szezonbérletének adatlapja, így kiderült nagyjából, hogy milyen kiegészítőkre számíthatnak a legelszántabb rajongók. Három csomag érkezik majd a jövő év végéig.