Hírarchívum - 2017. január

Bejelentették a Splatoon folytatását

A Wii U egyik legjobb címe folytatást kap a Nintendo új konzolján. A Splatoon 2-ben a legtöbb ismerős elem visszatér: ezúttal is festéket lőhetünk mindenre a pályákon, kapunk vadiúj különleges fegyvereket és visszatér a szuperugrás is.

Mégis a Switch nyitócíme lesz az új Zelda

A korábbi pletykák ellenére mégis az új konzol premierjekor, azaz március 3-án érkezik boltokba a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. A bejelentés örömére egy új trailert is kaptunk.

Márciusban jelenik meg a Nintendo Switch

A kiotói vállalat a hajnali livestream keretében leplezte le a Switch megjelenési dátumát és árát. Most már tudjuk, hogy a konzol március elején érkezik Észak-Amerikába, Japánba és a "nagyobb európai országokba".

Itt nézheted vissza a Nintendo Switch-bemutatót!

A holnapi nap a Nintendo Switchről fog szólni, a kiotóiak ugyanis helyi idő szerint kora reggel már megtartják a Switch részletes bemutatóját, hogy aztán a napot livestreamek sokaságával folytassák.

Ingyenesen tölthető a DiRT Showdown

Újabb gáláns húzás a Humble Store-tól, ezúttal a DiRT Showdownt tölthetitek le ingyenesen az üzlet jóvoltából. Az ajándék Steam-kulcs bezsákolására szűk két napod van, ne maradj le róla!

Resident Evil 7 - otthon, édes otthon

Hátborzongató előzetessel jelentkezett a január végére datált Resident Evil 7. A Capcom ezúttal a Baker-család már sokat látott kúriájába invitálja a látogatókat, pedig aki teheti, az messziről elkerüli a helyet.

Előzetesen a felújított LEGO City Undercover

Megérkezett a felújított LEGO City Undercover első előzetese, így megleshetjük, hogy Chase McCain hogyan száll alá a LEGO-alvilág bugyraiba, hogy aztán felfedje annak titkait.

A Sony bezárta a Guerrilla Cambridge stúdióját

Egy hivatalosan kiadott közleményben erősítette meg a Sony, hogy döntésük értelmében erőforrásaikat más csapatokhoz szeretnék átcsoportosítani, így bezárják a Killzone: Mercenaryt is készítő Guerrilla Cambridge stúdióját.

Gravity Rush 2 - Gravity Cat akcióba lép

Úgy néz ki, nemcsak a Ubisoft jött rá, hogy egy aranyos macskával bármit el lehet adni. A Sony szintén egy cuki cicát helyezett a középpontba a játékot népszerűsítő élőszereplős kedvcsinálóban.

Styx: Shards of Darkness - a lopakodás művészete

Márciusban debütál a Styx: Master of Shadows folytatása, így a játékot készítő Cyanide Studio időszerűnek látta, hogy részletesen bemutassa, micsoda képességekkel bír majd a főszereplő kis goblin.