Hírarchívum - 2017. július

Dissidia: Final Fantasy NT - jelentkezz a bétára!

Habár a Dissidia: Final Fantasy NT-re még várni kell egy darabig, a nyár folyamán a szerencsésebbek már kipróbálhatják a verekedős játékot. Hamarosan indul a zárt bétateszt, mutatjuk, hol tudsz rá jelentkezni!

Holnaptól PS4-en is tolhatjuk a Superhotot

Európában július 19-től, azaz holnaptól válik elérhetővé PlayStation 4-en a méltán sikeres "időhajlítós" FPS, a Superhot. Észak-Amerikában rá két nappal, július 21-től vásárolható meg a játék.

PlayStation VR-ra jön a Reborn: A Samurai Awakens

A Pixel Gear mögött álló csapat legújabb VR-játékában kiborg szamurájokat hányhatunk (fény)kardélre. A Reborn: A Samurai Awakens egy sci-fi környezetben játszódó kaszabolós cím lesz kizárólag PlayStation VR-ra.

Mobilokra tart a RuneScape

Az egyik legnagyobb múlttal rendelkező MMORPG-nek rögtön két változata is tiszteletét teszi mobileszközökön, ráadásul a mobilosok közösen játszhatnak majd a PC-sekkel. Tartalmilag és a látvány terén nem sok különbség lesz.

Destiny 2 - ezekre figyelj oda, ha bétázni akarsz!

Az előrendelők körében ma este 7 órától tárja ki a kapuit a Destiny 2 bétája, a Bungie pedig további részleteket árult el arról, hogy miket érdemes észben tartanod játék előtt.

A Vikingek szereplője a CoD: WWII zombimódjában

A Call of Duty-sorozat zombimódjaiban rendre híres színészek tűntek fel, nem lesz ez másként a WWII kooperatív mókájában sem. Már biztos, hogy a Vikingekből ismerős Katheryn Winnick is csatlakozott a gárdához.

Ys Seven - egy hétéves PSP-s RPG költözik PC-re

Noha a Nihon Falcom Ys-sorozatának nyolcadik darabja, a Lacrimosa of Dana szeptemberben landol PC-ken, a rajongók előtte megismerkedhetnek a széria előző darabjával is. Egy hétéves PSP-s szerepjátékról beszélünk.

Agents of Mayhem - kit hívsz, ha bajba kerülsz?

A Saints Row-sorozat alkotóinak játéka tömve van popkulturális utalásokkal, a legújabb előzetes aláfestő muzsikáját például a Szellemirtók zenéje ihlette. Ezúttal a Firing csapat mutatkozott be.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Úton a soron következő nagyágyú a Nintendo Switch-re, de a többi konzol tulajdonosai is örülhetnek egy-két megkésett portnak. Lássuk, mire számíthatunk!

The Wolf Among Us - jöhet a második évad?

A héten veszi kezdetét San Diegóban az idei Comic-Con, ahol a Telltale csapata is jelen lesz, és ha már így alakult, be is jelentenek valamit. Ezt a hivatalos Twitter-csatornájukon lengették be, amit nem sokkal később Adam Harrington is megtett.