Hírarchívum - 2017. július

Még fejlesztik a Nintendo életmódjavító eszközét

Jó ideje nem hallottunk róla, de még mindig fejlesztés alatt áll a Nintendo életmódjavító eszköze, amely a korábbi hírek alapján egy alvásfigyelő kiegészítő lesz. Azt viszont továbbra sem tudni, hogy mikorra készül el.

500 dollár marad a legdurvább Oculus Rift-csomag

Fű alatt újabb árcsökkentést jelentett be az Oculus: a cég blogbejegyzéséből derült ki, hogy az Oculus Rift és az Oculus Touch kombóját a nyári leárazást követően is olcsóbban vásárolhatjuk meg.

Befutott az Időcsavar első kedvcsinálója

A D23 Expón mutatta be a Disney az itthon Időcsavar címen ismert ifjúsági regény filmváltozatának első kedvcsinálóját. A Madeleine L'Engle könyve alapján készülő filmet jövő márciusban mutatják be.

Shadow of War - negyven percnyi friss látnivaló

A Warner Bros. és a Monolith a hétvégén tartott egy közel negyvenperces játékmenet-bemutatót, amiben részletesen taglalták a Middle-earth: Shadow of War legfőbb elemeit, újdonságait.

Augusztusban jön a Nidhogg 2

A 2014-es első epizód után, érkezik a Nidhogg második része, amely a kardozós mókával nem, azonban az eddigi stílussal szakítani fog. Egyrészt 8-bit helyett 16-bites megvalósítást, másrészt rajzfilmes grafikát kapunk.

Marvel: Powers United VR - zúzz, mint Hulk!

A Marvel is felül a VR-vonatra, az Oculus közreműködésével egy szuperhősjátékkal állnak majd elő, amiben olyan hősök bőrébe bújhatunk bele, mint Hulk, Captain Marvel vagy Mordály.

Csak jövőre jelenik meg a Kingdom Hearts III

Ha már Disney-rendezvény van a hétvégén, akkor érkezett egy vadonatúj előzetes a Kingdom Hearts-sorozat harmadik felvonásáról is, amiből kiderül, hogy a Toy Story világa is csatlakozik a kalandhoz.

Színfalak mögött a Star Wars: The Last Jedi

Sajnos új előzetes helyett egy "csak" egy kulisszák mögötti videót kapott a Disney rendezvényén a Star Wars: The Last Jedi, de azért ez a három perc is bőven tartogat érdekes pillanatokat.

Újabb fejlesztői naplón a Spider-Man

A Disney saját hétvégi eseménye, a D23 alkalmából vadonatúj videónaplóval jelentkezett az Insomniac Games fejlesztésében készülő, PlayStation 4-exkluzív Spider-Man-játék.

SW: Battlefront II - kulisszák mögött a kampány

Az idei E3-on csak zárt ajtók mögött szerepelt a Star Wars: Battlefront II kampánya, viszont a Disney saját hétvégi eseményére, a D23-ra elkészült egy fejlesztői napló, amiben a készítők és a szereplők mesélnek az egyjátékos mód sztorijáról.