Hírarchívum - 2017. július

CoD: WWII - kiszivárgott a zombis játékmód trailere

Idő előtt felkerült a videós megosztókra a Call of Duty: WWII zombis játékmódjának, az Army of the Deadnek a múlt héten beharangozott első tartalmasabb előzetese, miközben az egyik szereplő is bemutatkozott.

Matterfall - nyolc perc a Housemarque új játékából

Megállíthatatlanul menetel előre a twin-stick shooterek nagymestere, a finn Housemarque. A csapat legújabb játéka egy oldalnézetes sci-fi shooter lesz, most egy fejlesztői kommentárral megspékelt gameplayt mutatunk róla.

Július végén érkezik a Sundered, ingyenes a Jotun

Napra pontos dátumot kapott a Thunder Lotus Games kézzel rajzolt grafikával operáló metroidvaniája. Főhősünk, Eshe, aki egy hátborzongató világban esik csapdába. A játék során kemény döntéseket hozunk.

PlayerUnknown’s Battlegrounds - FPS-nézetben is

Bár a fejlesztők korábbi nyilatkozatai alapján úgy hittük, hogy a vártnál hosszabb időre van szükség az FPS-szerverek élesítéséhez, a játék atyja, Brendan ‘PlayerUnknown’ Green szerint még júliusban sor kerül erre.

Xbox One - itt vannak az egyedi profilképek

A Microsoft megosztott pár érdekességet az Xbox One legújabb rendszerfrissítéséről. Egy régóta várt funkciót kapnak meg a rajongók, végre egyedi profilképet is feltölthetünk, amit minden Xbox Live-tag látni fog.

Elérhető a Two Worlds II: Call of the Tenebrae

A TopWare Interactive hat évvel az alapjáték megjelenése után sem mond le a Two Worlds II-ről. A minap jelent meg a legújabb önállóan is futtatható kiegészítő, a Call of the Tenebrea, amely 20 órás kampánnyal várja a rajongókat.

Bejelentették az Empyre: Lords of the Sea Gatest

A Coin Operated Games új alkotása az 1910-es években játszódik New Yorkban. Az alternatív történelem szerint az óceán vízszintje megemelkedett, és a várost elárasztotta a víz - ilyen körülmények között kell helytállnunk az RPG-ben.

NHL 18 - traileren az idei újdonságok

Az EA Sports bővebben is bemutatta, hogy mi vár ránk az idei jégkorong-szimulátorában. Támadás közben látványos cseleket hajthatunk végre, de a védekezés is javult, illetve visszatér a 3v3-as EASHL mód is.

PC-re is jön Peter Molyneux új játéka

A 22Cans új alkotása tavaly landolt mobilokon, de Peter Molyneux csapata bejelentette, hogy a The Trail: A Frontier Journey idén nyáron a Steamre költözik. Ahogy a cím alapján sejteni lehet, egy utazásban veszünk részt.

Destiny 2 - még több Crucible-gameplay

Az IGN birtokába jutott néhány új gameplay a Destiny 2-ről. Ezúttal a Vostok nevű Crucible-térképbe nézhetünk bele, valamint a Dawnblade Warloc és a Sentinel Titan alosztályokat is megnézhetjük közelebbről.