Hírarchívum - 2018. január

Feudal Alloy - középkori metroidvania

A Feudal Alloy egy olyan metroidvania stílusú akció-szerepjáték lesz, amiben egy középkori, fején akváriumot viselő robotot alakítunk. A nem hétköznapi főhős egy nem hétköznapi középkori világban vág neki a kalandoknak.

Nem sietik el a Rick and Morty negyedik évadát

Aki abban reménykedett, hogy esetleg idén bemutatkozik a népszerű Rick and Morty negyedik évada, annak sajnos rossz hírünk van. Az új évad munkálatai állítólag sehogy sem állnak.

HWSW: Máris itt van az év biztonsági hibája?

Már az első héten megvan az év legnagyobb horderejű biztonsági problémája? Van esély rá, hogy igen: a spekulatív végrehajtás támadhatóságát mutatták be a Google biztonsági kutatói, kivédése komoly teljesítményveszteséget hozhat.

Segíts Te is a JátékosLét kutatásában!

Az idei esztendőben sem marad el a JátékosLét Kutatóközpont felméréssorozata, így most már hetedik alkalommal kíváncsiak a kutatók a játékosok szokásaira és a játékokkal kapcsolatos motivációikra.

Újra hallatott magáról a Burnout Paradise remastere

Habár az Electronic Arts még mindig nem erősítette meg hivatalosan, egyre több jel utal arra, hogy felújított változat készül a Burnout Paradise-ból. A remastert ezúttal is egy viszonteladó buktatta le.

Új ember felel a DC-filmek jövőjéért

A Justice League csalódást keltő teljesítménye után a Warner személycserét hajtott végre a DC-filmekért felelős csapat élén. Mostantól Walter Hamada kezében van a képregény-adaptációk jövője.

God of War - az egyiptomi körítés sincs kizárva

A Game Informer legfrissebb száma az új God of Warral foglalkozik, és bár az előzetes részleteire még várunk, már a beharangozóból is kiderül néhány érdekesség. Megtudtuk például, hogy a készítők szintet lépnének a sorozattal.

Hivatalos: csak 2019-ben tér vissza a Trónok harca

Habár korábban több nyilatkozat is utalt erre, az HBO csak most erősítette meg formálisan, hogy 2019-ig kell várnunk a Trónok harca folytatására és egyben befejezésére.

Pofás kontroller érkezik a Sea of Thieves apropóján

A Microsoft bemutatta az Xbox One legújabb spéci kontrollerét, amely a Sea of Thieves premierje apropóján kerül boltokba. A kiegészítő áttetsző lila borítást kapott, és még egy sötétben világító koponya is felbukkan rajta.

Battle Royale-módot kap a Paladins

A Hi-Rez Studios sem szeretne lemaradni korunk legnépszerűbb műfajáról, ezért idén Battle Royale-móddal vértezi el a Paladinst. A free-to-play shooterben is 100 játékos csap össze a térképen, egy menet 20 percig tart.