Hírarchívum - 2018. január

Visszatér a halálból a Mad Catz

Hiába jelentett csődöt tavaly márciusban a neves játékperiféria-gyártó, a Mad Catz feltámad. Egy kínai holdingcég menti meg a márkanevet, és az idei CES-en már új termékeket mutatnak be. Továbbra is a minőségre törekednek.

A Switch a legjobban fogyó konzol az USA-ban

A Nintendo bejelentette, hogy időarányosan a Switch lett a legjobban fogyó asztali konzol az Egyesült Államokban. A cég saját rekordját döntötte meg: az új gép még a Wii eladásait is lepipálja.

Először mozog a Total War: Thrones of Britannia

Tavaly novemberben jelentette be a Creative Assembly a Total War Saga első részét, a Thrones of Britanniát. Végre megérkezett az első gameplay trailer a 9. századi Britanniában játszódó RTS-ről.

Alakul a Fallout 4: New Vegas

Lelkes modderek azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy elkészítik a Fallout: New Vegast a Fallout 4 motorjával. A projekt szépen halad, erről te is meggyőződhetsz a legújabb gameplay videó segítségével.

Csúszik a Binding of Isaac fejlesztőjének új játéka

Edmund McMillen még 2016 márciusában jelentette be legújabb játékát, a The Legend of Bum-bót, amely egy körökre osztott puzzle-RPG lesz. Sajnos mégsem készül el időben a cím, de valamikor az első félévben biztosan megkapjuk.

Hivatalos frissítést kapott az eredeti Battlefront II

Tizenkét évvel a megjelenése után hivatalos javítás érkezett a Star Wars: Battlefront II-höz. A tapasz elég kicsi, csak néhány kisebb hibát orvosol, és a lobby-funkciók is finomodtak. Itt igazából a gesztus számít.

A PUBG miatt bukott a LawBreakers?

Egyértelmű melléfogásként könyvelhetjük el Cliff Bleszinski tavaly megjelent hero shooterét, a LawBreakerst. A kiadó szerint azért nem fogyott jól a játék, mert egy időben jelent meg a PlayerUnknown's Battlegroundsszal.

Huszonöt perc a Ni no Kuni folytatásával

Méretes gameplay videót adott ki a Bandai Namco a Ni no Kuni második részéhez. A felvétel javarészt a harcokból ad ízelítőt, a szerepjátékos csaták mellett azt is látni fogjuk, hogy milyen, amikor Evan egy komplett kis sereggel indul csatába.

Sztorimód nélkül érkezik az Insurgency: Sandstorm

Az Insurgency: Sandstorm újonnan kinevezett vezetődizájnere jelentette be, hogy az eredeti terveikkel ellentétben sztorimód nélkül érkezik a játék. Később nem kizárt, hogy megcsinálják, de most a multié a főszerep.

Megvannak a Steam Awards 2017 győztesei

Véget ért a Steam nem éppen szokványos díjkiosztója, ahol furábbnál furább kategóriákban szavazhattak a játékosok. A Cuphead zsebelte be a legtöbb elismerést, két díjat is hazavihetett.