Hírarchívum - 2018. január

Így alakulhat át az xboxos achievement-rendszer

A Microsoft még tavaly jelentette be, hogy alapvető változtatásokat eszközöl majd az Xbox achievement-rendszerén, miután az nem honorálja eléggé azokat a játékosokat, akik egy-két címmel játszanak csupán, de azokkal rengeteget.

Tényleg animációs film készülhet a Mario alapján

Habár formálisan még nem jelentették be, a Nintendo elnök-vezérigazgatója megerősítette, hogy valóban szeretnének animációs filmet készíteni Mario főszereplésével. Épp azon vannak, hogy partnert találjanak hozzá.

Call of Duty: WWII - csak ti, a sziget és a zombik

Január végén válik letölthetővé a Call of Duty: WWII első pályacsomagja, amely a zombimódot is folytatja. Hőseink egy sziget felé veszik az irányt, de persze annak rendje és módja szerint élőhalottakkal találják szembe magukat.

CES 2018: Razer Project Linda - laptop a telefonból

Nem múlhat el úgy a CES, hogy a Razer nem villant valamilyen fura prototípust, idén pedig a Project Linda kapta azt a feladatot, hogy elcsavarja a játékosok fejét. Ezúttal egy dokkolót készített a cég, amely laptoppá alakítja a gamer telefonját.

Január végén indul a Sea of Thieves zárt bétája

Január végén öt napon keresztül próbálgathatják majd a játékosok a Rare kalózos játékát. Sajnos biztosan nem jut be rá mindenki, ám ezúttal legalább az NDA nem köti majd a tesztelők kezét.

Tévéreklámot kapott a Fekete Párduc

Miután nyugaton megindult a jegyelővétel, új tévéreklámmal rukkolt elő a Marvel a Fekete Párduchoz. Habár a kedvcsinálóban sok az ismerős jelenet, akad néhány olyan snitt is, amit eddig még nem láttunk.

CES 2018: A Xiaomi gyártja az Oculus Gót

A Consumer Electronics Show-n megejtett bejelentés szerint a kínai Xiaomival közreműködésben készül az Oculus Go, az Oculus Rift jóárasított, eszközfüggetlen kistestvére.

CES 2018: Bétatesztelhető a GeForce Now

Az NVIDIA új játékstreaming szolgáltatása kiváló alternatíva lehet azoknak a felhasználóknak, akik gyengébb hardverekkel rendelkeznek. Ha megfelelő szélessávú kapcsolattal rendelkezünk, akár 1080p-ben is játszhatunk 120 fps-sel.

Magyar feliratot kap a Detroit: Become Human

A PlayStation hazai képviselete délután megerősítette, hogy itthon magyar felirattal kerül a boltokba a Quantic Dream legújabb játéka. Ez már rövid időn belül a harmadik cím a Sonytól, amely honosítást kap.

Gravel - ralizás hóban és szélben

A homokdűnék után a zord időjárás kapja a főszerepet a Gravel legújabb gameplay trailerében. Bemutatkozik a Wild Rush mód, csak ezúttal havas és csúszós utakon zajlik a verseny.