Hírarchívum - 2018. január

HWSW: Íme, az Intel-AMD kooperáció gyümölcsei

Végre hivatalosan is megérkeztek az AMD-s grafikával turbózott Intel-processzorok, rögtön öt különböző modell érkezik a két cég együttműködésének részeként - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Brit toplista: csak a FIFA gyűrte le a Call of Dutyt

Véget ért a Call of Duty: WWII sikersorozata az Egyesült Királyságban, a második világháborús FPS-t a FIFA 18 győzte le a múlt héten. Új megjelenések híján azonban most sem történtek nagy változások.

Egy óra a Paladins: Battlegroundsszal

Pár napja számoltunk be róla, hogy a Hi-Rez Studios is felül a Battle Royale-vonatra. Most belenézhetünk a Paladins 100 főre kihegyezett túlélőmódjába, ahol a hősök képességei alaposan felforgatják a játékmenetet.

Japánban már beérte a Wii U-t a Switch

Alacsonyan szálltak a Switch-rekordok az elmúlt napokban, és itt egy újabb mérföldkő. Japánban már több Nintendo Switch-et adtak el, mint a Wii U-t hat év alatt. Úgy látszik, a hazai pályán is remek számokat villant a konzol.

CES 2018: Brutális gaming kijelző az NVIDIA-tól

Ha játékosként nagy képernyőre és masszív képfrissítésre vágytál, nem igazán találtál tévéméretű megjelenítőket. Az NVIDIA bemutatta a BFGD-t, egy 65 hüvelykes, 4K felbontású és 120 Hz-es sebességű szörnyetegét.

Kiosztották az idei Golden Globe-díjakat

A nők elleni erőszak is szóba került a 2018-as Golden Globe-díjátadón, de azért mégis a legjobb filmekről és sorozatokról szólt a gála. A legjobb film a Három óriásplakát Ebbing határában lett, míg a rendezői szobrot del Toro vitte haza.

Tovább menetel előre a Star Citizen

A Cloud Imperium Games most szólt, hogy a 2017-es évben újabb 34,91 millió dollárt hozott össze a Star Citizen. Sokkal többet, mint a Kickstarteren összekalapozott videojátékok összesen.

Destiny 2 - 16 hónappal a premier előtt kezdték újra

Jason Schreier, a Kotaku újságírója a DTR Podcast egyik korábbi adásában elárulta, hogy nem volt zökkenőmentes a Destiny 2 fejlesztése sem, a Bungie ugyanis 16 hónappal a premier előtt teljesen újrakezdte a fejlesztést.

Hivatalos: készül a Sons of Anarchy mellékága

Az FX hivatalosan is megerősítette, hogy berendelte a Sons of Anarchy évek óta ígért mellékágát, a Mayans MC-t. Ha minden szuperül megy, akkor még idén befut a sorozat.

CES 2018: Nagy bejelentésre készül a HTC

Ugyan a tavalyi esztendő kicsit visszafogottabb volt VR-fronton, azért a nagyobb gyártók továbbra sem ülnek a babérjaikon. A jövő héten kezdődő Consumer Electronics Show-n a HTC biztosan bejelent valamit a Vive kapcsán.