Hírarchívum - 2018. október

Call of Cthulhu - befutott a PC-s gépigény

Nem a rendszerkövetelménytől fogunk hidegrázást kapni a Call of Cthulhuban. A Cyanide és a Focus Home Interactive belső nézetes horrorjának Steam-oldala a minap frissült, mindenki lecsekkolhatja, hogy elég lesz-e alá a vas.

Még egy évet várnunk kell az Atomic Heartra

A májusban bejelentett Atomic Heart egy akció-RPG/FPS hibrid, amely egy alternatív univerzumban játszódik a Szovjetunióban. A készítők bejelentették, hogy a BioShockra hajazó cím bétája csak 2019 végén élesedik.

Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.

Resident Evil 2 - összecsapás a Lickerrel

A Capcom még több látnivalót villantott a Resident Evil 2 remake-jéből. A legújabb videóban Claire Redfieldet láthatjuk akció közben. A sötét folyosókon hamarosan összetűzésbe kerül a játék egyik ikonikus mutánsával, a Lickerrel.

Novemberben jön az Assassin’s Creed: Rebellion

Mobilokon bővül tovább az Assassin's Creed-univerzum: a Rebellion alcímű anyag egy stratégia-RPG, melyben a saját Testvériségünket építhetjük fel. Számos ismerős karakter tűnik fel, köztük Ezio is!

Dátumot kapott a Nickelodeon Kart Racers

Aranylemezre került a Nickelodeon mesehőseivel operáló kartjáték, így már semmi sem akadályozhatja meg az október végi megjelenést. Friss látnivalókat egyenlőre nem kaptunk a Nickelodeon Kart Racersről.

Befutott a Strange Brigade első DLC-je

Megérkezett a Strange Brigade háromrészes bónuszkampányának első fejezete, amely a szezonbérlet része. A Thrice Damned 1: Isle of the Deadben egy holtakkal teli trópusi szigetre látogatunk.

Remek nyitóhéten van túl az új Assassin's Creed

A sorozat történetének legjobb első heti eladását produkálta az Assassin’s Creed: Odyssey, legalábbis ebben a generációban - jelentette be a Ubisoft. Pontos számokat nem közölt a francia kiadó.

Megjöttek az új avatárok az Xbox One frissítésével

Már elérhető az Xbox One októberi rendszerfrissítése, amely élesíti a régóta várt új avatárokat, illetve Alexa-támogatással is felvértezték a konzolt. Ezentúl a HDR-filmeket is könnyebben nézhetünk a streaming szolgáltatókon keresztül.

Itt az Aladdin első és a Glass második előzetese

Két régóta várt filmadaptáció trailere futott be reggelre: az egyik az élőszereplős Aladdin, amit Guy Ritchie rendez, de belenézhetünk a Széttörve folytatásába, az Üvegbe is. M. Night Shyamalan ezúttal is kitesz magáért.