Hírarchívum - 2019. szeptember

Aranylemezen a Death Stranding

Úgy fest, megéltük ezt is. Komoly mérföldkőhöz érkezett az újraalakult Kojima Productions első alkotása, mely aranylemezre kerülve most már csak egyetlen lépésre van a hivatalos novemberi megjelenéstől.

Vendetta 1943 - újabb világháborús FPS a láthatáron

A Lancaster Devs egy vadonatúj, belső nézetes háborús MMO-t jelentett be Vendetta 1943 címmel, melyben a realisztikusság játssza majd a főszerepet. A bejelentés mellé pedig egy rövid gameplay videót is kaptunk az alkotásról.

The Irishman - traileren a háború utáni Amerika

Néhány szerencsés számára már a holnapi napon megtekinthető lesz Scorsese vadonatúj alkotása a New York-i filmfesztiválon, de a nagyközönség számára sem kell már sokat várni, november 27-én jön a netflixes rajt.

Frissítve: Ghost Recon: Breakpoint - csúszik a béta

Ha picit gonoszak szeretnénk lenni, azt is mondhatnánk, hogy minden a várakozások szerint alakul: csak egy újabb ubisoftos bétateszt, mely során egy váratlan hiba bukkant fel, és aminek a megszüntetéséig elhalasztották a rajtot.

A Rift-játékokat is viszi majd az Oculus Quest

A tegnapi Oculus Connecten bemutatkozott az Oculus Link, amely lehetővé teszi, hogy PC-re kössük a kábel nélküli Oculus Questet, ami így támogatni fogja az Oculus Rift játékait is.

Kulisszák mögött a Modern Warfare sztorija

A héten tartott State of Playen mutatkozott be a Call of Duty: Modern Warfare legújabb kedvcsinálója, ami végre egy az egyben a történetre koncentrált. Természetesen Captain Price-nak ismét egy terroristafenyegetést kell megoldania.

Kevin Feige Star Wars-filmet készít

A The Hollywood Reporter jelentette, a Walt Disney Studios társelnöke, Alan Horn pedig később megerősítette, hogy a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige a messzi-messzi galaxisban is szerencsét próbál.

Felújított kiadást kap az első két Mafia?

Az Egyesült Államokban csak tíz évente kell megújítani a védjegyeket, a 2K most mégis úgy érezte, hogy egyszerre három Mafia-játék kapcsán is megteszi a szükséges lépéseket.

Ingyenesen tölthető a Freespace 2

A GOG nemrég csillagközi leértékelést indított, aminek a keretein belül egy ingyenes játékkal is meglepte a leendő vásárlókat. Még egy teljes napig fizetés nélkül beszerezhető az Interplay klasszikusa, a Freespace 2.

HWSW: Egy nagy kijelző lett a Mi Mix Alpha

A korlátozott számban megjelenő Mi Mix Alpha képernyője bőven átlóg a telefon hátoldalára is. Az elképzelés rendkívül látványos, az azonban egyelőre kérdéses, gyakorlatban mennyire lesz jól használható.