Hírarchívum - 2019. április

Rage 2 - egyedül a világ ellen

Már csak egy hónap van hátra a Rage 2 megjelenéséig, így a hátralévő időszakban egyre több kedvcsinálónak örülhetünk. A Rage 2 legújabb gameplay trailere bemutatja, hogy szinte minden és mindenki az ellenségünknek számít.

Sekiro: Shadows Die Twice - máris kétmillió felett

Nagyszerű starttal büszkélkedhet a FromSoftware legújabb játéka. A Sekiro: Shadows Die Twice alig tíz nap alatt átlépte a kétmillió eladott példányszám tekintélyes mérföldkövét.

Sok újdonsággal bővül idén a Hitman 2

Mozgalmas év elébe néz a Hitman 2! Az IO Interactive közzétette az idei év tartalmi frissítéseiről szóló terveit, és úgy tűnik, hogy nem lesz okunk panaszra! A 47-es ügynök vakációzni megy, de előtte beugrik még a bankba is.

Májusban érkezik a PC-s Yakuza Kiwami 2

Igaznak bizonyultak a pletykák és szivárgások: tényleg PC-re költözik a Yakuza Kiwami 2 is. A hivatalos bejelentéssel megérkezett az ehhez illő előzetes, a megjelenési dátum és a rendszerkövetelmények listája is.

Saját sorozatot kaphat Hawkeye is

Úgy néz ki, hogy Clint Barton, vagyis Sólyomszem is saját sorozatot kaphat a Disney+ havidíjas könyvtárában. A Bosszúállók fantasztikus íjászát továbbra is Jeremy Renner alakíthatja majd.

11 percig mozog a Trine 4: The Nightmare Prince

A Trine 4: The Nightmare Prince visszatér a gyökereihez, így ismét egy varázslatos 2,5D-s környezetben oldhatjuk meg a furmányos fejtörőket. Nézzünk is bele, hogy hogyan fest ez élesben!

Érkezik a Stage Builder a Smash Bros. Ultimate-be?

Úgy tűnik, hogy a közeljövőben a Super Smash Bros. Ultimate is kiegészülhet a saját pályaszerkesztőjével. A Stage Builder a korábbi Smash-játékokban is helyet kapott, így ez a fordulat talán nem is olyan meglepő.

Megjelent az Earth Defense Force: Iron Rain

Befutott az Earth Defense Force: Iron Rain, vele együtt pedig megérkezett a launch trailer is. A Japánban igen népszerű sorozat legújabb felvonása ezúttal kizárólag PlayStation 4-re hozza el a hatalmas rovarok invázióját.

Mobilon folytatódik a Little Nightmares

A Bandai Namco bejelentette a Little Nightmares-sorozat első mobilos darabját, a Very Little Nightmarest, amely iOS-re lát napvilágot - remélhetőleg még az idén. A fejtörőkre kihegyezett játékmenet marad, ahogy a borzongató hangulat is.

Megérkezett a Ni No Kuni-anime előzetese

A Warner Bros. kiadta az egész estés Ni No Kuni-anime első kedvcsinálóját. A filmet egyelőre csak Japánban mutatják be idén nyáron, de bízzunk abban, hogy valamilyen formában hozzánk is eljut!