Hírarchívum - 2019. április

Egyéves a God of War

Az örömteli alkalom kapcsán pedig a Santa Monica Studio csapata még egy ünnepi videót is összedobott, melyben megköszönik a rajongóknak azt a sok szeretet és kedvességet, melyet az elmúlt év során kaptak.

15 perc kalandozás a The Sinking City birodalmában

A Game Informer csapatának köszönhetően egy vadonatúj gameplay videó érkezett a Frogwares júniusban várható lovecrafti játékából. Annyi már biztos, hogy Oakmont felfedezése nem lesz egy sétagalopp.

Jövő héten bejelenthetik a lemezmentes Xbox One-t

Már szinte teljesen biztosra vehetjük: a Microsoft hamarosan előrukkol a teljes mértékben a digitális könyvtárra támaszkodó, lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-sel. A bejelentés jövő héten várható, és megvan már az irányár is.

Levetítették a The Mandalorian első előzetesét

Nem hiányozhatott a Star Wars Celebrationről a The Mandalorian sem - le is vetítették az első teaserét, habár az élő streamen nem mutatták meg azt. A sorozat a Disney+ nyitócímeiként érkezik idén ősszel.

Készül a Horizon: Zero Dawn folytatása

Talán senkit nem lep meg, hogy Guerrilla Games már dolgozik a nagy sikerű Horizon: Zero Dawn folytatásán, de hivatalos bejelentés még nem érkezett ezzel kapcsolatban. A játék egyik színésze azonban most elég nyíltan elszólta magát.

Nem lesz lopakodás a Jedi: Fallen Orderben

Tegnap este egy látványos előzetessel mutatkozott be a Star Wars Jedi: Fallen Order, de a játékmenet egyes részleteit még mindig titkok övezik. Azt viszont megtudhattuk, hogy lopakodós elemekre nem számíthatunk.

Total War: Warhammer 2 - begördül a Doom Flayer

A Total War: Warhammer 2 következő kiegészítőcsomagja, a The Prophet & The Warlock több új egységgel fűszerezi meg a véres csatákat. Közülük azonban talán egy sem olyan félelmetes, mint a féktelen pusztításra tervezett Doom Flayer.

Mortal Kombat 11 - kozmetikai cuccok és Fatalityk

Újabb infót és látnivalót kaptunk a hónap végén érkező Mortal Kombat 11-ről. Egy videó során megtudtuk, hogy melyik Fatalityk lettek a fejlesztőcsapat kedvencei, valamint azt is, hogy valódi pénzzel is megvehetjük majd a játék kozmetikai cuccait.

Friss képeken a The Surge 2

Még idén befuthat a The Surge folytatása, amelyhez most érkezett egy kisebb, de annál látványosabb galériafrissítés. A sci-fi köntösbe bújtatott soulslike második része jóval változatosabbnak, de épp olyan kegyetlennek fest, mint az első felvonás.

Előzetest kapott a Star Wars: Vader Immortal

A Star Wars Celebration alkalmával befutott a Vader Immortal következő előzetese is. Az Oculus, az ILMxLAB és a Ninja Theory összefogásában készülő játék egy igazán izgalmas VR-kalandnak ígérkezik.