Hírarchívum - 2019. április

Így adagolják a PvP-t a WoW: Classicban

A Blizzard elárulta, milyen PvP-tartalmakat tervez a nyáron induló World of Warcraft: Classichoz. Csakúgy, mint 2004-ben, az MMO PvP nélkül rajtol el, de idővel egyre több lehetőségünk lesz a más játékosokkal való harcra.

Nagyot frissül a Warhammer 40K: Inquisitor

A NeocoreGames akció-RPG-je májusban kapja meg a 2.0-s frissítését, amely rengeteg fejlesztést élesít. Gyakorlatilag teljesen kicseréli a meglévő rendszereket, és még a szintsapkát is kitolja. Itt az idő visszatérni a játékhoz!

Watch Dogs 3 - egyre biztosabb a londoni helyszín

Már a második rész megjelenése után nem sokkal elindultak a találgatások a Watch Dogs esetleges harmadik részéről. A szóbeszédek már akkor londoni miliőről szóltak, és friss lapértesülések is ezt erősítik meg.

Black Ops 4 - ma jön az Infected mód

Az Infected módnak már nagy hagyománya van a Call of Duty-sorozatban, így nem meglepő, hogy a Black Ops 4-ben is tiszteletét teszi a zombis móka. A PS4-es verzió tulajdonosai mától tölthetik le az új módot élesítő frissítést.

Friss képeken a Super Mario Odyssey VR-világa

A Super Mario Odyssey japán Twitter-oldalán vadonatúj képeket osztottak meg a játék Nintendo Labo: VR Kit-kompatibilis frissítéséről, mely hamarosan VR-ba ülteti át a játék bizonyos helyszíneit.

Those Who Remain - óvakodj a sötéttől!

A Silent Hill, az Alan Wake és a P.T. stílusát idéző horrorjáték vadonatúj trailert kapott, melyből nem csak a dimenzióváltós fejtörőket, hanem a sötétség borzalommal teli lényeit is megismerhetjük.

Bosszúállók: Végjáték - bedurvulnak a szuperhősök

Vadonatúj kedvcsináló érkezett az áprilisban érkező filmhez, ezúttal egy teljes jeleneten keresztül követhetjük a szuperhősös problémakezelő brainstormingot, illetve magyarázatot kapunk Marvel Kapitány eddigi távollétére is.

Baljós TV-reklámon a Days Gone

Alig 30 másodperces, ám annál ütősebb reklámot kapott a hónapban érkező, zombikkal és világvégével kecsegtető Days Gone, melyben a központi kérdés, hogy kinek is szánja Deacon az utolsó golyót.

Switchre tart a Return of the Obra Dinn

A Papers, Please készítőjének, Lucas Pope-nak a legújabb, misztikus titkokkal átszőtt narratíva-központú játéka a tavalyi PC-s megjelenés után a Nintendo konzolja felé vette az irányt.

Újabb játékot újít fel a Bluepoint Games

Peter Dalton, a csapat technikai igazgatója a Game Developers Conference-en elárulta, a stúdió gőzerővel dolgozik egy újabb játék teljeskörű leporolásán, ami állítólag sokkal nagyobb falat lesz, mint amilyen a Shadow of the Colossus volt.