Hírarchívum - 2019. április

Warhammer: Chaosbane - bemutatkoznak az elfek

A Chaosbane négy hőse közül egy újabb mutatkozott be egy saját trailerrel karöltve, melyen teljesen friss gameplay felvételeket is láthatunk. Az eddigiek alapján meglehetősen ígéretes akció-RPG-vel lesz dolgunk.

Borderlands 3 - lázadás az Epic-exkluzivitás ellen

Akárcsak a Metro Exodus esetében, a Borderlands 3-nál sem nyerte el a játékosok tetszését, hogy 2020 áprilisáig kizárólag az Epic boltjából lesz elérhető a játék. Jobb fegyver híján ismét negatív értékelésekkel bombáztak a csalódott rajongók.

PC-re tart a Judgment?

Ugyan egyelőre konkrétumokat még nem hallottunk, ám az IGN Japan interjújában Kazuki Hosokawa, a játék producere nem zárta ki a lehetőséget, sőt, többször is utalt a játékosbázis esetleges bővítésére.

Humble Monthlyban az Assassin’s Creed: Origins

Az előző hónapokkal ellentétben ezúttal nem kettő vagy három, hanem csak egy játék pontos kilétéről lebbentette fel a fátylat a Humble Monthly, viszont a mostani még így is sokak számára lehet az egyik legvonzóbb ajánlat az évben.

Összeolvad az Xbox Live Gold és a Game Pass?

A jelek szerint hamarosan nem kell külön előfizetés, ha az Xbox Live Goldba és a Game Pass szolgáltatásba is beruháznánk szimultán. Bennfentesek szerint jön az Xbox Game Pass Ultimate, amely havi szinten 15 dolláros kiadást jelent.

Áprilisban merülünk le az UBOAT-tal

Egy hónappal a bejelentés után már tudjuk, mikor indul a legújabb második világháborús tengeralattjáró-szimulátor korai hozzáférése. Áprilisban merülünk le, ráadásul már most kapunk dobozos változatot is az UBOAT-ból.

Devil's Hunt - 18 perc démonvadászat

Kőkemény külső nézetes akciójátéknak ígérkezik a Layopi Games alkotása, amely a népszerű lengyel fantasy regényt veszi alapul. Különféle démonok hátsó felét rúgjuk szét benne, miközben az angyalok és a sötétség háborújába csöppenünk.

Videojátékot készít Dario Argento

Az olasz horrorfilmek nagymestere, Dario Argento játékkészítésbe vág, pontosabban "kreatív felügyeletet" vállal egy indie csapat belső nézetű horrorjátéka felett. A Dreadful Bond egy kísértetjárta kastélyba repíti a borzongni vágyókat.

A vikingek korába repít az új Assassin's Creed?

Idén nem kapunk új Assassin's Creedet, ám ettől még kaphatunk utalásokat arról, hogy melyik földrészen és melyik érában játszódhat a jövőre érkező epizód. A The Division 2-ben elrejtett poszter szerint a sztori a vikingekre koncentrál majd.

Kollector a Mortal Kombat 11 új hőse

Cetrion után még egy játszható karakterről rántotta le a leplet a NetherRealm Studios ezen a héten: a gyűjtögető Kollectornak ugyanúgy négy karja van, mint Gorónak, de még nála is sokkal gonoszabb.