Hírarchívum - 2019. április

Nyáron konzolokra költözik a Frostpunk

Az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb városépítő-túlélőjátéka hamarosan Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető lesz. A Frostpunk: Console Edition egy kontrollerre szabott, de nem kevésbé kegyetlen élménnyel vár majd bennünket.

Társasjáték készülhet a Bloodborne alapján

A Dark Souls-társas majdnem olyan kegyetlen és hasonlóan szórakoztató volt, mint a virtuális nagytestvére. Nem sokára pedig a FromSoftware egy másik játéka, a Bloodborne is megkaphatja a dobókockákkal és figurákkal operáló mellékágát.

7 dolláros áron, sok látnivalóval indít a Disney+

A Disney egy jókora prezentációval rántotta le a leplet az idén startoló videostreaming szolgáltatásának részleteiről. A Disney+ havi 7 dolláros áron tör be a Netflix és Hulu világába, a könyvtára pedig már most egészen tartalmasnak látszik.

Kiszivárgott a Star Wars Jedi: Fallen Order posztere

Talán csak órák kérdése, hogy többet is megtudjunk a Respawn várva-várt Star Wars-játékáról, előtte viszont érdemes egy pillantást vetnünk annak első hivatalos poszterére. Minket már ez az egy kép is rendesen ráhangolt a bejelentésre!

Ezt tudja a motorunk a Days Gone-ban

Ahogy arra az új kedvcsináló felhívja a figyelmünket, főhősünk legjobb barátja a motorkerékpárja lesz, ezzel fedezzük fel a Days Gone veszélyekkel teli nyitott világát. Ugye még nem unjátok a videókat róla?

Júniusban Switchre költözik a God Eater 3

A Bandai Namco hallgatott a rajongók kívánságára, tényleg megjelenik Nintendo Switchre a God Eater 3. A premier sincs messze, június közepén csaphatunk le a bónuszkosztümökkel felvértezett, hordozható változatra.

Prodeus - 12 perc a retro lövödével

Két fejlesztő dolgozik a kilencvenes évek shooterei előtt tisztelgő Prodeuson, amely már modern renderelési technológiákat használ. Most belenézhetünk a jelenlegi, pre-alpha változatba bő 10 perc erejéig.

Elindult a Chernobylite Kickstarter-kampánya

Hiába a remek ötlet, a The Farm 51 csapata a rajongók segítéségét kéri a Csernobilban játszódó hideglelős kaland befejezéséhez. Százezer dollár kell ahhoz, hogy még több helyszínt járhassunk be a játékban.

Close to the Sun - megvan a premier dátuma

Az alternatív 19. században játszódó belső nézetű horrorjáték május elején érkezik az Epic Games Store-ba - tudtuk meg a Storm in a Teacup csapatától. A Nikola Tesla víziójából merítő anyaghoz egy vadiúj előzetes is landolt nálunk.

Tényleg jön PC-re az Octopath Traveler

A Square Enix egy mára törölt blogbejegyzésben erősítette meg a korábbi értesüléseket: igen, számítógépeken is tiszteletét teszi a korábbi Switch-exkluzív JRPG, az Octopath Traveler. Egészen pontosan június elején várható.