Hírarchívum - 2019. április

Octopath Traveler - hivatalos a PC-s változat

A Square Enix a korábbi pletykák, majd egy eltávolított blogposzt után hivatalosan is megerősítette, hogy a Nintendo Switchre már megjelent Octopath Traveler tényleg PC-s kitérőt kap. A premier június elején lesz esedékes.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a The Division 2

A múlt hét is viszonylagos csendben telt, így nem meglepő, hogy az egy héttel ezelőtt ismét élre állt The Division 2 ezúttal sem talált legyőzőre. Vannak azonban visszatérők, miközben a Sekiro: Shadows Die Twice még hátrébb csúszott.

Már készül az új LEGO Star Wars?

Az új Star Wars-trilógia két epizódját még nem játékosították meg, így teljesen hihetőnek tűnik a hír, miszerint vadiúj LEGO Star Wars készül a Warner háza táján. Az egyik hangmérnök szólta el magát a Star Wars Celebrationön.

Folytatást kap a Tomb Raider-film

Habár sem a kasszáknál, sem a kritikusoknál nem aratott osztatlan sikert az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider-film, az MGM úgy gondolta, érdemes nekiugrani a második résznek. Szerencsére az íróba nem lehet belekötni.

Törölték a klasszikus Mortal Kombatok remasterét

A felújításokra szakosodott Blind Squirrel Games csapata egy ideig az első három Mortal Kombat remasterén dolgozott, de a Warner Bros., nem tudni miért, törölte a projektet. Néhány nyom azért maradt róla.

Három év után kiegészül a SW: The Old Republic

Hiába startolt el 2011-ben a Star Wars: The Old Republic, még mindig kap új tartalmakat, igaz, a legújabb expanzióra három évet kellett várniuk az MMO szerelmeseinek. Az Onslaught szeptemberben érkezik.

Jöhet az Age of Empires II: Definitive Edition?

Úgy tűnik, definitív kiadást kaphat az Age of Empires II is, legalábbis az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint. Már az előd felújított változata is sikeres volt - mi akadálya lenne, hogy a folytatás is hasonló utat járjon be?

PC-re költözik a Vane

Újabb PlayStation 4-exkluzív játék érkezik PC-re ezúttal a Vane formájában. A Journey stílusát megidéző játékban egy magányos gyermek és egy szabadon szárnyaló holló testét öltve fedezhetünk fel egy kihalt világot.

Trónok harca - itt az új teaser és a PS4-téma

Még éppen csak lement a Trónok harca legújabb, nyolcadik évadjának első epizódja, de már is itt a jövő heti második rész teaser kedvcsinálója, illetve a rajongók még egy hivatalos PlayStation 4-es dinamikus hátteret is kaptak.

World War Z - nem lesz hiány a zombikból

Vadonatúj gameplay videó látott napvilágot a PC-s World War Z-ből, így ha már nem bírod kivárni a holnapi hivatalos rajtot, akkor most 20 percen át elmerülhetsz a zombiirtás könyörtelen tudományában.