Hírarchívum - 2019. július

Saját rajzfilmsorozatot kap a Cuphead

The Cuphead Show! Ezen a címen találjuk majd meg a Netflixen az eredetileg is rajzfilmnek megálmodott videojáték mintájára készülő animációs sorozatot. A projektet maguk a játék készítői felügyelik majd.

Titkolt, fizetett promócióval próbálkozott a G2A

Egyre szövevényesebbé válik az utóbbi napokban a G2A körül kialakult botrány. A piactér egyik képviselője egy előre megírt, fizetett cikkel kereste meg a játékos sajtót, ahol külön kérést tettek a forrásmegjelölés elhagyására is.

Nintendo 64-cipőt villantott a Nike

Nem ez az első eset, hogy a Nike egy videojátékkonzol dizájnjából merít ihletet a legújabb sportcipőjéhez, így talán nem is olyan meglepő, hogy a Nintendo egyik klasszikus gépe szolgált most inspirációként.

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.

Tetris 99 - érkezik az offline multiplayer

Nem kell netre másznunk a multihoz! A Nintendo Switch népszerű tetrises battle royale-játéka hamarosan újabb DLC-t kaphat, amely segítségével helyi többjátékos mókát indíthatunk a barátainkkal.

Izometrikus kalandként tért vissza a Turok

A hónap közepén vadonatúj játékkal tér vissza a karrierjét a Nintendo 64-en megkezdő Turok-sorozat. A Pillow Pig Games játéka azonban nem azt kínálja majd, mint amire eredetileg számítanánk.

Mortal Kombat 11 - így fest majd Sindel

Az nem újkeletű információ, hogy a Mortal Kombat 11 szezonbérlete, a Kombat Pack hat további hőssel egészíti ki a játék jelenlegi kínálatát, akik közül az egyik Sindel lesz. A visszatérő harcos új külsejét azonban most láthatjuk először.

HWSW: Elköltözhetnek Kínából a tech cégek

A háttérben nem csak az amerikai kormány elmúlt időszakban vívott kereskedelmi háborúja áll. Állítólag már nem annyira vonzó a tech cégeknek Kína, így más nagy amerikai vállalatok is követhetik a költözni készülő Apple példáját.

Black Ops 4 - holnap jön az Operation Apocalypse Z

Holnap fut be a Call of Duty: Black Ops 4 következő nagy frissítése, a globális zombiinváziót előidéző Operation Apocalypse Z. Az új csomagnak köszönhetően új térképek, megújult zombimód és friss játékmódok várják a rajongókat.

Szeptemberben gurul be a NASCAR Heat 4

A 704Games és a Monster Games hivatalos közleményben jelezte, hogy idén sem maradnak NASCAR nélkül a rajongók, ugyanis most szeptemberben befut a NASCAR Heat negyedik része, ami állítólag több fronton is megújul.