Hírarchívum - 2019. július

Fejlesztői naplón a Monster Hunter World: Iceborne

Sőt, a 20 perces, virtuális termálfürdőzés mellé még egy új trailer is érkezett, melyben bemutatkozik Glavenus, illetve a vadonatúj selianai bázis a hangulatos, viszont meglehetősen fagyos Hoarfrost Reachből.

Modern Warfare - holnap bemutatkozik a Gunfight

Mint a franchise legújabb játékmódja, mely során 2v2-es felállású meccsekben próbálhatjuk majd ki magunkat. A bemutató holnap, vagyis pénteken 19 órától veszi kezdetét sok más érdekességgel karöltve.

Újabb trailer kíséretében rajtolt el a Goat of Duty

Mostantól érhető el a 34BigThings alkotása Early Access-státuszban, amely a tervek szerint kábé négy hónap múlva éri el az 1.0-s állapotot. Mekegjenek a kecskék, durrogjanak a géppuskák, irány a Goat of Duty!

A GTA V és a terrortámadásos fake news esete

„Egy repülőgép éppen csak megmenekült, súlyos katasztrófa is lehetett volna. Csodálatos mentés, hála a pilóta lélekjelenlétének” - írta egy pakisztáni politikus egy nemrég megjelent GTA V-videó kapcsán.

Így festene a World of Warcraft modern köntösben

Legalábbis ami a grafikát illeti. Daniel L éveket töltött azzal, hogy a játék bizonyos helyszíneit az Unreal Engine 4-be ültesse át, és az eredmény egy olyan 12 perces videó lett, ami meglehetősen sok WoW-fan álmát foglalja össze.

12 perc őrület a Moons of Madness társaságában

Izgalmas gameplay felvételt kapott a Funcom és a Rock Pocket Games Marson játszódó lovecrafti horrorjátéka, melyben a már amúgy is rémisztő és kietlen űrbéli világ felfedezését különféle mentális betegségekkel egészítették ki.

Oculus-exkluzív Splinter Cell készül?

Lapértesülések szerint az Oculus megállapodott a Ubisofttal, és így a Splinter Cell és az Assassin's Creed is Oculus-exkluzív mellékágat kaphat. Úgy tűnik, a Facebook tulajdonában lévő cég szeretne belehúzni tartalomfronton.

Még ebben a hónapban PC-re költözik a Vane

Egy ideje már tudjuk, az eredetileg PlayStation 4-en napvilágot látott Vane PC-n is tiszteletét teszi, most viszont megkaptuk a napra pontos megjelenési dátumot hozzá. Egy új trailert is tudunk mutatni.

Kedvcsináló trailert kapott az új GRID

Rövid kedvcsináló előzetes érkezett az új GRID-hez, amit a játékban lefutott versenyek visszajátszásaiból vágtak össze a Codemastersnél. Türelem, már csak három hónapot kell rá várni!

Gyűrűk Ura MMO-n dolgozik az Amazon

A projekt nem teljesen saját fejlesztés, ráadásul még csak nem is új, a cég az Athlon Games tavaly bejelentett játékának munkálatait segíti a stúdióival. Az adaptációnak így az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatához sem lesz köze.