Hírarchívum - 2019. július

Kétféle többjátékos móddal érkezik a Man of Medan

Nem muszáj egyedül szembenéznünk a The Dark Pictures: Man of Medan hátborzongató történetével. A Supermassive Games egy többé-kevésbé hagyományos kooperatív mód mellett tartogat még más meglepetést is.

Steam Labs - új funkciókkal kísérletezik a Valve

Megnyílt a Steam Labs, a Valve tesztlaborja, ahol a nagyközönség is kipróbálhatja a népszerű PC-s piactér legújabb, kísérleti fázisban lévő funkcióit. Máris belenézhetünk három ilyen újdonságba.

Nyolc játékot foglal magába a The Dark Pictures

Az Until Dawnért felelős Supermassive Games valami igazán komolyba vágta a fejszéjét. a The Dark Pictures-antológia történetcsokra a Man of Medan után még hét másik játékon is átível majd.

AC: Odyssey - a Ubisoft lecsap az XP-exploitra

Az Assassin's Creed: Odyssey Story Creator módja remek eszköznek bizonyult arra, hogy a játékosok rengeteg tapasztalati pontot szerezzenek pillanatok alatt. A Ubisoft most lakatot tesz erre a kiskapura.

Nem finomkodik majd a Mortal Kombat-film

A forgatókönyvért fellelős Greg Russo szerint felnőtt korhatár-besorolású lesz a Mortal Kombat-film, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: végre a moziteremben is kirázhat minket a hideg a véresebbnél véresebb fatalityk láttán.

Rövid előzetesen a Pokémon Sword & Shield

Odébb van még a Pokémon Sword & Shield megjelenése, a Nintendo és a The Pokémon Company mégis kidobta a játék első japán tévéreklámját, ami hangulatos kedvcsinálónak sem utolsó.

Marvel’s Avengers - ismét zárt ajtós bemutató lesz

Egyelőre nagyon titkolózik a Crystal Dynamics csapata a legújabb Marvel-játékuk kapcsán, hiába lesz ott a játék az idei Comic-Conon, az internet népe ismét gameplay videó nélkül marad.

Ingyenes az Age of Wonders III

Hamarosan érkezik az Age of Wonders: Planetfall, így a hype növelése érdekében három napon át ingyen zsákolhatjuk be a Steamen az Age of Wonders III-at, ráadásul a franchise további epizódjai is ütős akciókkal vásárolhatóak meg.

Így fest a Gears 5 egyik multis térképe

A Microsoft és a The Coalition csapatának hála újabb videót kaptunk a Gears 5-ről, mely során ezúttal a Training Grounds elnevezésű pálya kapja a főszerepet. A pálya kipróbálható lesz a hamarosan rajtoló Tech Test során is.

Epic Games Store - jövő héttől ingyenes a Limbo

Viszont még mielőtt elmerülnénk a fekete-fehér platformer világában, csütörtökig még lehetőségünk lesz ingyen beszerezni a Diablo fejlesztőiből verbuválódott Runic Games 2009-es akció-RPG-jét, a Torchlightot.