Hírarchívum - 2019. július

Mozgásban az AR-es Minecraft Earth

A vadonatúj játékmeneti előzetes mellé pedig még egy zárt bétát is kapunk, melyre már jelentkezhetnek is a Minecraft és az AR-technológiák rajongói. Vajon képes lesz a játék a Pokémon Go nyomdokaiba lépni?

Látványos trailert kapott a GreedFall

A kolonizáció idejében játszódó alkotás világa az előzetesek alapján eléggé izgalmasnak ígérkezik, reméljük, hogy a szeptemberben esedékes rajt során sem lesz majd okunk a panaszra, és kellemes meglepetés lesz a GreedFall.

Modern Warfare - részletek a Gunfight játékmódról

A Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módjának bemutatója csak augusztus 1-jén lesz esedékes, de az egyik újdonságról, a Gunfightról már most is kiderült néhány fontos részlet. A hajtás után akcióban is villant egyet a játékmód.

Disintegration - a Halo társalkotójának új játéka

A teljes bemutatkozásra egészen a Gamescomig kell még várnunk, de már most is mutatott magából valamit Marcus Lehto, a Halo társalkotójának legújabb játéka. A Disintegration egy sci-fi shooternek ígérkezik.

Idén biztosan nem kap ráncfelvarrást a Switch

Most, hogy a Nintendo Switch Lite bemutatkozott, adja magát a kérdés, hogy megkaphatjuk-e idén a Switch korábban szintén pletykált "Pro-kiadását" is. A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser lehűtötte a kedélyeket.

HWSW: Ez lesz az Intel válasza az új Ryzenekre?

Kiszivárogtak az Intel következő asztali processzorcsaládjának specifikációi. A táblázatban a Comet Lake kódnevű központi egységek paraméterei szerepelnek, amelyekből már lehet következtetni a jövőbeli termékek képességeire.

Dátumot kapott a The Bard's Tale IV: Director's Cut

Kicsit megcsúszva, de hamarosan a konzolos The Bard's Tale-rajongók is megkapják a sorozat PC-re már megjelent negyedik felvonását, ráadásul ők már egyből a rendezői változatra csaphatnak le.

Final Fantasy VII Remake - Xbox One-ra is?

Az Xbox Germany Facebook-oldalán felbukkant egy mostanra már eltávolított videós marketinganyag, ami szerint az eddig csak PlayStation 4-re bejelentett Final Fantasy VII Remake Xbox One-ra is meg fog jelenni.

Haven - egy szerelmespár mindennapjai

Friss, játékmenetet bemutató előzetest kapott a Furit is fejlesztő The Game Bakers legújabb játéka, a Haven. Ebben a gyönyörű RPG-ben egy szerelmespár mindennapjaiba pillanthatunk be.

Csak jövőre jelenik meg a Psychonauts 2

A Double Fine bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Psychonauts folytatása. Emellett azt is megerősítette a cég, hogy hiába vált Microsoft-stúdióvá a csapat, a játékuk PlayStation 4-re is elkészül.