Hírarchívum - 2019. szeptember

Rövidfilmes felvezetést kapott az új Jurassic World

Ugyan a Jurassic World harmadik részére 2021-ig várnunk kell, Colin Trevorrow rendező és Emily Carmichael forgatókönyvíró párosának köszönhetően az FX-en bemutatkozott egy rövidfilm, ami összeköti a folytatást az előző epizóddal.

Először mozgásban a Narcos: Rise of the Cartels

Tavaly novemberben mutatkozott be a Netflixen futó Narcos-sorozat alapján készülő játékadaptáció, a Narcos: Rise of the Cartels, ami a közel egyéves hallgatást követően végre mozgásban is megmutatta magát.

Aszfaltszaggató előzetesen Az aszfalt királyai

Begördült a Ford és a Ferrari rivalizálását bemutató Az aszfalt királyai legújabb előzetese, ami ugyan tartalmaz ismerős jeleneteket, de továbbra is egy piszkosul szórakoztatónak ígérkező film képét festi le előttünk.

Óriási rekordot döntött a Gears 5

Nem csak a szaksajtónak, de a játékosoknak is nagyon bejött a Gears of War-sorozat ötödik felvonása, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a Microsoft jelentése szerint a nyitóhétvégén rekordot döntött a játék.

Utolsó előzetesen a felújított Ni no Kuni

Napokon belül befut a 2011-ben PlayStation 3-ra megjelent Ni no Kuni: Wrath of the White Witch felújított kiadása, így a Level-5 és a Bandai Namco jóvoltából megérkezett a PC-s kiadás pontos gépigénye, illetve az utolsó előzetes is.

Mario és Sonic felforgatják az olimpiát

A Nintendo és a Sega képviselője is készül már a 2020-as tokiói olimpiára, de úgy tűnik, hogy ezúttal sem csak a szokványos sportágakra gyúrnak rá. A Dream Events versenyei rendesen megfűszerezik a sporteseményt.

Switchre költözik az első három Dragon Quest

Emlékezetes hónap lesz ez a Dragon Quest-rajongók számára. Nem elég, hogy szeptember végén megérkezik a Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age switches változata, a széria első három epizódja is megjelenik a konzolra.

Gondos kézzel készülnek a Cyberpunk missziói

Nem kell tartanunk attól, hogy a CD Projekt RED a minőség helyett a mennyiség mellett döntene, ha a Cyberpunk 2077 küldetéseiről van szó. Procedurálisan generált tennivalók helyett minden küldetést kézzel komponálnak meg.

Havi 112 millió játékost mozgat a Minecraft

Nem kell félteni a Mojangot, hiszen a Minecraft semmit sem veszített a népszerűségéből az eddigi pályafutása során, sőt! A végtelen lehetőségeket tartogató játék titka, hogy újra és újra visszacsalogatja a játékosait.

The Surge 2 - az erőszak szimfóniája

Valami groteszk, perverz módon akár még azt is beláthatjuk, hogy a repkedő végtagoknak és a fröcsögő vérnek is megvan a maga szépsége. Újabb bizarr előzetessel jelentkezik a The Surge 2.