Hírarchívum - 2019. szeptember

Overcooked 2 - irány a karnevál!

Carnival of Chaos címmel új DLC-t kap minden idők egyik legpörgősebb konyhai játéka, melyben az új helyszínek, ételek és koktélok mellett még egy sugárhajtóművel felszerelt kerekesszékes séf is vár ránk.

Ingyenes a Steamen a DiRT Rally

Korábban már sok különböző helyen volt lehetőségünk ingyen beszerezni a Codemasters ralis alkotását, ezúttal viszont nincs másra szükségünk, csak egy Steam-felhasználóra, és máris csikoroghatnak a gumik.

Detroit: Become Human - teaseren a PC-s verzió

Illetve nem is annyira a PC-s verziót, hanem inkább a PC-s verzió hamarosan érkező trailerét harangozza be a vadonatúj kedvcsináló. Persze megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk.

TGS 2019: Death Stranding - íme, Sam szobája

Egy 30 perces vadonatúj gameplay videó látott napvilágot a Tokyo Games Show tegnapi bemutatói során, melyen Kojima maga mutatta be a játék egészen furcsa testreszabhatósági lehetőségeit.

Bezárja kapuit a Discord Nitro Games

Tudtátok, hogy a Discord Nitro-előfizetéssel egy halom játékhoz hozzájuthattok? Kérdezünk jobbat: használtátok valaha ezt a szolgáltatást? Ha nemmel válaszoltatok, akkor nem vagytok egyedül, ezt pedig a Discord is észrevette.

Próbaverziót kapott az A Plague Tale: Innocence

Ha eddig kimaradt volna Amicia és Hugo szívfacsaró kalandja, akkor itt az idő, hogy körülnézzetek a középkori Franciaországban! Mostantól teljesen ingyen végigjátszhatjátok a játék első fejezetét.

TGS 2019: Ismét mozgásban a The Outer Worlds

A Tokyo Game Show színpadán is megmutatta magát az Obsidian Enterainment várva-várt szerepjátéka, a The Outer Worlds. Ezúttal 20 percnyi tömény játékmenetet nézhetünk.

Call of Duty: Modern Warfare - jönnek a loot boxok

Úgy néz ki, hogy idén sem ússzuk meg loot boxok nélkül. Elrajtolt a Call of Duty: Modern Warfare PS4-es bétája, az elsőként harcba induló játékosok pedig máris rábukkantak a kellemetlen meglepetések első jeleire.

Íme, a Suicide Squad 2 szereplőgárdája

Tisztességes sztárparádéval csalogatja vissza a nézőket a Suicide Squad második része. James Gunn Twitteren tette közzé a szereplők listáját, ahol utalást tett arra is, hogy a folytatásban bizony rendesen hullanak majd a fejek.

TGS 2019: Újra pörög a Final Fantasy VII Remake

A Tokyo Game Show alkalmával ismét rácsodálkozhattunk az alapjairól újraépített Final Fantasy VII Remake-re. Az előzetes után most érkezett egy jó adag játékmenet, ami tartogat némi meglepetést is.